GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Andre'yi cebe atıp, Hakan'ı bekleyeceğiz, olmaz ise Andre'yi açıklayacağız gibi bir hava.
Transferde karavana atmak istemiyorsan hocamız kimi istiyorsa onu almayacaksın.
Basit matematik.
Think Big Brain GIF by PERFECTL00P

Sizin istediğiniz teknik değil. Kafası kesik tavuk gibi koşan, rakibe dayak atan tarz sanırım. Günümüz futbolunda buna yer yok. Tarifini verdiğim oyunculara sempati duyuyorsan hakan en az bunlar kadar tempo yapar.

Benim istediğim değil lazım olana göre konuşuyorum inter ya da dar alanda oynayan bi takım olsak hakanı senden daha çok isterdim de biz öyle oynamıyoruz

Herhalde, almak icin herseyi yapmaliyiz Ocak ayinda. Inter birakmaz bence ama zorlamaliyiz. Yeni sezondaki yabanci kuralinda direkt kilit hamlesi olur.

Bu mesajı kaydediyorum

Hakan gelir de şl finallerine ambargo koymazsak hatırlatma yapıcam,koyarsak yapmam ama

Hakan'i çok istiyorum ama bence almayacaklar.
Oraya en iyi isim Ugarte gibi.
Manu'nun teknik direktörü ona laf çakmıştı ama Barca'ya gideni idmanda bile görmek istemiyordu.
Mümkünse 2 Ocak KAP 3 Ocak Istanbul olsun. Bir işi de erken bitirelim

Bence bize direkt Ndiaye, Gedson gibi biri lazım orta sahaya. Kanatlardaki ve beklerdeki atletizm orta sahada sadece Torreira'da var. Bu büyük problem. İlkay, Sara kağnı gibi herifler. Lemina desen onu en son bizdeki ilk döneminde yapmıştır.

Kanada da direkt Onyekuru gibi defans arkasına koşu atacak biri 60 sonrası histeri krizlerine girmemize mani olur. Rakipler çıkarken 2 defa düşünür.

Veya Sallai tarzı birini daha bulup getirsinler. Oyuna atınca en kötü rakiple güreşsin dursun.
Savunma arkasına koşu atsın diye topçu alınmaz

Onyekuru da koşu hariç koca bir çöptü

Benim istediğim değil lazım olana göre konuşuyorum inter ya da dar alanda oynayan bi takım olsak hakanı senden daha çok isterdim de biz öyle oynamıyoruz

Bu mesajı kaydediyorum

Hakan gelir de şl finallerine ambargo koymazsak hatırlatma yapıcam,koyarsak yapmam ama
Senin futbol mantigini seveyim , CL finali ne alaka :crushed:

rennesde ki cisse yi bize yedirmezler ,thuram gibi avrupaya gider muhtemelen ,oyun olarak gedson gibi topu alıp basıp giden tarzı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt