GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dün ön libero yapmıştı şimdi de stoper yapmış

Dünyanın en yalancı muhabiri

Gs muhabiri olanların çoğu gs li degil geçmişte sektörün icinde olan biri olarak cok net biliyorum hala da arkadaşlarım var ,misal fenerlilerin tamamı fenerli herifler ki ali döneminde şüphe duyduğu muhabirleri tesislere almıyormuş
Bizde misal emre kaplan gs li degil nevzat 8jkli
Kaya temel gs li
Mehmet ayan gs li ama tarafsız ayağına sacmalayanlardan
Özellikle kasıtlı kışkırtıcı haber yapanlarin çoğu gs li degil
burhan can iyi gs li
Yakup benim bildiğim gs li degil ama teyitli degil
Aslında cok fazla var ama çoğu sessiz tipler açıkçası aralarından 2 tane holigan boyutta muhabir çıksın isterdim yada biz fonlamaliyiz
Millet sövüyor ama haluk tarzı birisi bu işi iyi yapardı networku geniş ağzı laf yapiyor

orta ismini de söylediği için hengame oluşmuş
bu sebeple Nıhaga demeğe devam edeceğiz.

Bu sene işimiz cidden zor

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu diyebilmeleri için Akhisar ayarında bir takım ile kupa alıp ondan sonra Başak'ı şampiyon yapmaları lazım. Riera az çok bir şeyler yaptığı kazandığı bir şeyler var mesela o diyebilir.

okanın yerine riera mı gelmeli diyorsun heis

Ligde en son fb mal mal ve ağır oyuncularla 3lü oynadı diye bir ön yargı var da elinde Singo ve Boey varken en kralını oynarsın üçlünün hatta topun gerisine gelince yada geçiş şansı olunca bile rakibin pek fazla aksiyon alanı kalmaz ama hoca tabii yapmaz bunları

Fikstür olayına fazla takılmayın kafayı yersiniz ,4 senedir saha zor fikstür olan dönemlerde oldu ,kolay görünen maçlarda puan kaybeden zor görünen maçlarda 3 puanları cok gördük bu bizim icinde fener icinde geçerli, önemli olan tek kulvara düşmek

TFF’ye 6. Yıldızı almaya gidiyorum.
IMG_7028.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt