Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.075
- 39.382
- 3.993
Kaanla Aponun arasi bozukmuş kaptanlık muhabbetinden kaan kendisi 1.kaptan olmak istiyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tmmdır dostum 5 yemeye devam frankfurttan ferrari stoperlerleDavinsonun sakarlığını apokerimin kağnılığına yeğlerim cafer
sağdaki ecmel beydi sanırım
Davinson yahut Singo sol stoper oynayabilse şu defans hattındaki atletizm ve adam yiyiciliği başka takımda bulamazsın
Tmamdır dostum arkasına kaçırdığı Haalandı çaresizce ağır çekim kovalamaya çalışan pehlivan stoperlerle devamTmmdır dostum 5 yemeye devam frankfurttan ferrari stoperlerle
Bayaa bi kavruk olmuşuz
Frankfurt maçında 5 yemenin asıl sebebi sol stoper yokluğu mu idi yoksa bir kırılma mı yaşandı o maçta? Zira Barışın kaçırdığı gol Yunusun ceza sahası önündeki pas hatasıyla yediğimiz gol takımı pis dağıtmıştı.Tmmdır dostum 5 yemeye devam frankfurttan ferrari stoperlerle
Tmamdır dostum arkasına kaçırdığı Haalandı çaresizce ağır çekim kovalamaya çalışan pehlivan stoperlerle devam
Ya da bi denecik sol stoper alabilselerdi batıkanım defansımız cillop olacaktıDavinson yahut Singo sol stoper oynayabilse şu defans hattındaki atletizm ve adam yiyiciliği başka takımda bulamazsın
Singo da davinson da dağınık adamlar ilk kez birlikte çıkınca da dağıldık, davinin sola geçmesi de etken tabiFrankfurt maçında 5 yemenin asıl sebebi sol stoper yokluğu mu idi yoksa bir kırılma mı yaşandı o maçta? Zira Barışın kaçırdığı gol Yunusun ceza sahası önündeki pas hatasıyla yediğimiz gol takımı pis dağıtmıştı.
Cafer şaka bi yana haaland tabi hızlı ama abdulkerim de aşırı yavaşVay be haalanddan daha mı yavaşmış nasıl olur bu
davinson da romuloya geçilmişti
2 tane jamaikalı 100 metreci koyalım stopere o vakit
Cafer şaka bi yana haaland tabi hızlı ama abdulkerim de aşırı yavaş
Ve bunu kendine yapan da gene kendisi, dövüş sporlarıyla kafayı kırdı sınırlı olan atletizmini de kökten yitirdi
Tmamdır dostum arkasına kaçırdığı Haalandı çaresizce ağır çekim kovalamaya çalışan pehlivan stoperlerle devam
La olum ne zırvası adam kalın değil mi, olması gerekenden iki misli size var adamdabu twitter zırvalarına inanmayı ne zaman bırakacaksınız
Ali Dursun ile reklam anlaşması yaptı herhalde. Geçen de ismini vererek paylaştı.dönem bitmişken fabrizio neden bizle ilgili svanberg haberi veriyor ne alaka la zaten tahta kapandı nasıl olsun
Ekli dosyayı görüntüle 314946
Boksa başlamış da yavaşlamış falan geldiğinden beri aynı adam işte önceden de messi değildiLa olum ne zırvası adam kalın değil mi, olması gerekenden iki misli size var adamda