GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam nyaga denen yumurcak tv veledinin ÜSTAD HAGİ'nin omzuna gevşekçe el attığı görselin üretilmesi ve avatarını süslemesindeki amaç niyet nedir tam olarak bizleri aydınlatmanı istiyoruz lütfen!!
Fotoğrafın orijinalini hatırla rengdaş. Bu fotoğrafın o lavuk yerine bu kardeşimizle hatırlanması beni ziyadesiyle mutlu eder.

Nicolo Zaniolo, 8 yıllık sevgilisi ve çocuğunun annesi Sara Scaperrotta ile evlenme kararı aldı.

Acele etmiş kral bi müddet tanısalardı birbirlerini keşke.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'lı olduğumuz için ne kadar gurur duysak azdır.

Konusu geçince koyarım hep. Daha önce görenleriniz mutlaka çoktur ama görmeyenler de olabilir. Aşağıda ilk maçıın TGRT yayını full... 3. golümüz öncesi ve sonrası Ümit Aktan'ın anlatımı gözlerimi yaşartır. Maçın tamamını onun anlatımıyla izleyince daha iyi anlaşılır gerçi ama bu 3. golümüzün olduğu bölüm o yıllarda İngiliz şampiyonunu yenmeyi geçtim sadece kafa tutmanın bile bizim için inanılmazlığını ve sadece GS'liler bile değil, tüm Türkiye'ye yaşattığı duyguları çok güzel yansıtır. Bugün bile İngiliz şampiyonunu 2 maçlı bir turda elemeyi hayal etmek hayli zor ama (gerçi bu sene en azından yendik ama işte tur değil) o yıllarda özellikle deplasmanda 5'ten aşağı yemek bile iyi sonuçtu... Zaten milli takımın 2 kere 8 yemişliği vardır İngiltere'den yakın zamanda...

Ben 3. golümüzün az öncesinden başlattım. Golden sonra Manu oyuncu değişikliği sekansı gelene kadar (yaklaşık 2dk kadar) izlemenizi (daha çok dinlemenizi tabi) tavsiye ederim.

Bu arada UEFA Kupası için tesadüf diyenlere şunu söyleyin; 7 sene sonra kupayı alacak takımdan 4 oyuncu sahada. Hakan-Arif-Suat-Bülent. Kupayı alacağımız sezon devre arasında ayrılan Tugay'ı eklersen 5. Sakat olduğu için oynayamayan Okan Buruk'u eklersen 6.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt