GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Hakan Motz

beyler halı saha maçından çıktım şimdi. tesadüfen ölü yaprak vuruşu vurmayı öğrendim.

2-3 kere de tekrar ettim. takımın xG si tavan yaptı

Donyal malen yine gol atmış. Dortmundda tutunamamisti ama iyi oyuncu olduğunu biliyordum. Keşke biz alsaydık bizle adı geçtiğinde

fb'in ligde ve özellikle son iki sezonda, anadolu takımlarına karşı oynadığı iç saha veya deplasman maçlarında, fb aleyhine tek bir var çağırması olmuş mu? yabancı değil, türk var olacak. gerçi son 2 sezonda hiç yabancı var olmadı sanırım vincicli derbi dışında. (ligin fiilen bittiği formalite maçlarını saymıyoruz).

fb'in ligde ve özellikle son iki sezonda, anadolu takımlarına karşı oynadığı iç saha veya deplasman maçlarında, fb aleyhine tek bir var çağırması olmuş mu? yabancı değil, türk var olacak. gerçi son 2 sezonda hiç yabancı var olmadı sanırım vincicli derbi dışında. (ligin fiilen bittiği formalite maçlarını saymıyoruz).
tüm bunlara rağmen mal gibi türk hakemleri kollar gibi konuşup yabancı VAR ve yabancı hakem çağrısı yapmıyoruz haklıyken haksız duruma düşüyoruz

sırf şu bile yönetimin ne kadar rezil kepaze olduğunu gösteriyor, başka hiçbir olaya gerek yok

Geri
Üst Alt