Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.218
- 21.055
- 2.663
Rexona Orhan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekip konusunda tam bir fikrim yok ya. Fatih hoca da çok eleştirilirdi mesela. Şimdi Fb döneminde Jesus, Mourinho gibi hocaların yardımcıları yetersiz miydi mesela, ama Okan hoca ile biz daha çok puan topladık.Allah aşkına yakışıyomu şu ekip koskoca GALATASARAYA
En sağdaki de açma germe yaptıran macfitçi değil mi yrd antrenör mü olmuş o da dursun genç gibi ,içerden yükselme desen var
Ekli dosyayı görüntüle 315221
Ekip konusunda tam bir fikrim yok ya. Fatih hoca da çok eleştirilirdi mesela. Şimdi Fb döneminde Jesus, Mourinho gibi hocaların yardımcıları yetersiz miydi mesela, ama Okan hoca ile biz daha çok puan topladık.
Yani illa ki iyi bir yardımcı ekip etki ederdir ancak olayın iç yüzü nasıl bilemiyorum
Arsenal ve Wenger'in meşhur scout'u Francis Cagigao 2023-2024 arası kulüpte görev almıştı.Teknik ekibinin çoğu başakşehirden çalıştığı ekibi. 1 tane eyüpten 1 tane erzurumdan gelen var. Yabancı olarak Ismail Garcia var Udinese kökenli. Futbolcuları Napoli'den Arsenal'den transfer etmek istiyorsak daha üst ligleri görmüş performans antrenörü, maç analisti, rehabilitasyon sorumlusu istemekte abest değil.
Scout'a bakmış. Performas arttırmak ile ilgili bir hamle değil. Benim söylemek istediğim şey üst liglerde çalışmış o dinamikleri bile bir iki yardımcı gelse daha farklı olur yani oyuncu havuzunla teknik kadron denk değil gibi duruyor. Sakatlıklardan form düşüşlerinden ben bu çıkarımı yapıyorumArsenal ve Wenger'in meşhur scout'u Francis Cagigao 2023-2024 arası kulüpte görev almıştı.
İç yüzü çok basit,yeni antrenörler gelmesin ki kişi başına düşen maaş azalmasın,idmanlar zorlu geçmesin,topçular kazan kaldırmasın,idman diye tempo tutmasınlar izinden izine koşalım,kaan ve icardiler yerine gençler girsin diyen olmasın başımız ağrımasın hak yerini bulmasın,taktik çalışma değil de 5e2 ortada sıçan oynansın cart curtEkip konusunda tam bir fikrim yok ya. Fatih hoca da çok eleştirilirdi mesela. Şimdi Fb döneminde Jesus, Mourinho gibi hocaların yardımcıları yetersiz miydi mesela, ama Okan hoca ile biz daha çok puan topladık.
Yani illa ki iyi bir yardımcı ekip etki ederdir ancak olayın iç yüzü nasıl bilemiyorum
Ligde o kadar fbnin alt takımı var ki, illaki denk geliyor3 senedir acayip bir fikstür olayı gözüme çarptı.
Kasımpaşa istisnasız fb ile oynamadan ve FB den sonra FB alt küme takımlarıyla oynuyor ve danışıklı dövüş birbirlerinden puan alıyorlar. Kasımpaşa FB ye veriyor gidiyor Rize'den alıyor gibi vs vs.
Bu senede haftaya Karagümrük sonra FB ardından yine Rize. Bunun tesadüf olduğunu düşünmüyorum
Bu denli profesyonel düşünceden uzak bakılmıyordur yaw, yani öyle umuyorumİç yüzü çok basit,yeni antrenörler gelmesin ki kişi başına düşen maaş azalmasın,idmanlar zorlu geçmesin,topçular kazan kaldırmasın,idman diye tempo tutmasınlar izinden izine koşalım,kaan ve icardiler yerine gençler girsin diyen olmasın başımız ağrımasın hak yerini bulmasın,taktik çalışma değil de 5e2 ortada sıçan oynansın cart curt
Çok basit yani
tek bir maaşı mı bölüşüyorlar?İç yüzü çok basit,yeni antrenörler gelmesin ki kişi başına düşen maaş azalmasın,idmanlar zorlu geçmesin,topçular kazan kaldırmasın,idman diye tempo tutmasınlar izinden izine koşalım,kaan ve icardiler yerine gençler girsin diyen olmasın başımız ağrımasın hak yerini bulmasın,taktik çalışma değil de 5e2 ortada sıçan oynansın cart curt
Çok basit yani