Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.514
- 36.980
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle düşünen adam nıye gs tutar goztepe tutsun"1
iki tane genc rumen scout edelim dedik 14. olduk. bu adamlari toplasak kesin kume duseriz.Zorlu centera kalsak hedefimiz lig 5.ligi olsun
Evet linç yeme postu atıyorum,
Valla dostlar kusura bakmayın ama yok şöyle futbol sistemiymiş yok şöyleymiş bilmem neymiş
Sanıldığı kadar önemli değil hatta overrated, yok şöyle geriden oyun kurulumu yok bilmem ne, işte karşında 200 milyon euro bonservisli bi kanat oyuncusu geldi mi ne takım savunması ne parselizasyon önemi kalmıyor. Real Madrid 2 sene önce ŞL'yi kazanırken ne sistemi vardı ya Ancelotti'nin, dümdüz 4-4-2 at topu Vini'ye oyunu oynadılar, Xabi Alonso gibi sistem hocası getirdiler darmadağın oldular lol
Çünkü günümüzde her şeyde olduğu gibi PARAN KADAR varsın. Biz üç kuruş bütçemizle tarihte 1 kere başardık diye bunu normalleştiremeyiz. Zaten 100 yılda 1 kere olduğu için bu kadar kıymetli oluyor. Büyük kulüplerin alayı her yıl sizin o güzelim sistem takımlarınızı taştaşına sürüp kenara atıyor. Anca 40 yılda bir işte 2000 UEFA'sını bizim kazanmamız gibi veya Porto'nun ŞL'yi alması gibi mucize olur işte.
Galatasaray bir gün ŞL kazanabilir mi, ne zaman ki sen de kazananlar gibi harcayabilirsin o zaman kazanma ihtimalin olur işte.
Edit: Biz 2000 UEFA'yı kazanırken de tabii ki takım oyunumuz çok iyiydi ama al o dönemki Galatasaray'ın özeti;
FT: Petit kimde?
OB: Bende hocam.
FT: Zabaha gadar govalayacan.
Bu sene göreceksin nedim kupayı hazır olGalatasaray bir gün ŞL kazanabilir mi, ne zaman ki sen de kazananlar gibi harcayabilirsin o zaman kazanma ihtimalin olur işte.
?Evet linç yeme postu atıyorum,
Valla dostlar kusura bakmayın ama yok şöyle futbol sistemiymiş yok şöyleymiş bilmem neymiş
Sanıldığı kadar önemli değil hatta overrated, yok şöyle geriden oyun kurulumu yok bilmem ne, işte karşında 200 milyon euro bonservisli bi kanat oyuncusu geldi mi ne takım savunması ne parselizasyon önemi kalmıyor. Real Madrid 2 sene önce ŞL'yi kazanırken ne sistemi vardı ya Ancelotti'nin, dümdüz 4-4-2 at topu Vini'ye oyunu oynadılar, Xabi Alonso gibi sistem hocası getirdiler darmadağın oldular lol
Çünkü günümüzde her şeyde olduğu gibi PARAN KADAR varsın. Biz üç kuruş bütçemizle tarihte 1 kere başardık diye bunu normalleştiremeyiz. Zaten 100 yılda 1 kere olduğu için bu kadar kıymetli oluyor. Büyük kulüplerin alayı her yıl sizin o güzelim sistem takımlarınızı taştaşına sürüp kenara atıyor. Anca 40 yılda bir işte 2000 UEFA'sını bizim kazanmamız gibi veya Porto'nun ŞL'yi alması gibi mucize olur işte.
Galatasaray bir gün ŞL kazanabilir mi, ne zaman ki sen de kazananlar gibi harcayabilirsin o zaman kazanma ihtimalin olur işte.
Edit: Biz 2000 UEFA'yı kazanırken de tabii ki takım oyunumuz çok iyiydi ama al o dönemki Galatasaray'ın özeti;
FT: Petit kimde?
OB: Bende hocam.
FT: Zabaha gadar govalayacan.
Pardon hocam .Sana demedim renktaş. O paylaşımı yapana dedim.
Kimse ataya mal diyemez seni keseceğim nedimSalah isteyen maldır
Selam gurbo.
İbnelik durumun nedir
Bu sene sanches ve Torreira satalim. Seneye de sarayi satalim
Amatör kümede asgari ücrete top oynayan 18 yaşında ki bebeyleYerine kimleri alacağız abi
Yeni ve genc isimleri ..Yerine kimleri alacağız abi