Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni ve genc isimleri ..
Okan'i mı savunuyorsun?Evet linç yeme postu atıyorum,
Valla dostlar kusura bakmayın ama yok şöyle futbol sistemiymiş yok şöyleymiş bilmem neymiş
Sanıldığı kadar önemli değil hatta overrated, yok şöyle geriden oyun kurulumu yok bilmem ne, işte karşında 200 milyon euro bonservisli bi kanat oyuncusu geldi mi ne takım savunması ne parselizasyon önemi kalmıyor. Real Madrid 2 sene önce ŞL'yi kazanırken ne sistemi vardı ya Ancelotti'nin, dümdüz 4-4-2 at topu Vini'ye oyunu oynadılar, Xabi Alonso gibi sistem hocası getirdiler darmadağın oldular lol
Çünkü günümüzde her şeyde olduğu gibi PARAN KADAR varsın. Biz üç kuruş bütçemizle tarihte 1 kere başardık diye bunu normalleştiremeyiz. Zaten 100 yılda 1 kere olduğu için bu kadar kıymetli oluyor. Büyük kulüplerin alayı her yıl sizin o güzelim sistem takımlarınızı taştaşına sürüp kenara atıyor. Anca 40 yılda bir işte 2000 UEFA'sını bizim kazanmamız gibi veya Porto'nun ŞL'yi alması gibi mucize olur işte.
Galatasaray bir gün ŞL kazanabilir mi, ne zaman ki sen de kazananlar gibi harcayabilirsin o zaman kazanma ihtimalin olur işte.
Edit: Biz 2000 UEFA'yı kazanırken de tabii ki takım oyunumuz çok iyiydi ama al o dönemki Galatasaray'ın özeti;
FT: Petit kimde?
OB: Bende hocam.
FT: Zabaha gadar govalayacan.
Yapmasak daha iyi.bu takım şampiyonlar liginde ilk 16 yapacak kardeşim lamı cimi yok
Yapmasak daha iyi.
Maalesef hocamızın ders almaması yine eksi yazdı.bunun iyisi kötüsü yok
iki tane 11 kuracaksın devasa paralar harcayacaksın ama juventus sonrası 2 maç daha yaparsak karagümrüğü yenemem mi acaba diye mi korkacaksın
Uzun uzun analizler sonucu UCL kupasını kazanacak formülü buldum.
1 - 1 adet Van Dayk
2 - 1 adet Baby Lemina
3 - 1 adet Bruno Fernandes
4 - 1 adet Doku
5 - 1 adet Osimhen ( mevcut )
Bütçeyi 1. 2. 3. ve 4. maddeler için kullanmalıyız
Reys gökkuşağı demişken bu morlardan batıkan kim tanıyor musun?Her maçta gökkuşağı forması giyip parayı götürebiliriz heis
Renkdas Sampiyonlar ligi kupasini kazanmak icin oncelikle cok iyi bir antrenman tempomuz olmasi lazim.Juventus Tottenham İnter Atletico suan iyi takim oyununda iyi seviyeye geldigimiz direk eleriz diyemesemde eleyebilecegimiz takimlar.Barcelona Real Arsenal psg Bayern gibi takimlar cok daha ileri durumdalar suanUzun uzun analizler sonucu UCL kupasını kazanacak formülü buldum.
1 - 1 adet Van Dayk
2 - 1 adet Baby Lemina
3 - 1 adet Bruno Fernandes
4 - 1 adet Doku
5 - 1 adet Osimhen ( mevcut )
Bütçeyi 1. 2. 3. ve 4. maddeler için kullanmalıyız
Şöyle max 15 milyon euro yıllık maaşlı bir kadro kurun da keyiflenelim
Reys gökkuşağı demişken bu morlardan batıkan kim tanıyor musun?
Karagümrükle oynadık dostumbunun iyisi kötüsü yok
iki tane 11 kuracaksın devasa paralar harcayacaksın ama juventus sonrası 2 maç daha yaparsak karagümrüğü yenemem mi acaba diye mi korkacaksın
Yok dostum öyle bişeyYa mesele sadece elemek de değil bu arada. Bu seviyelere yakışır oyun oynamak. Yoksa 90 dk 10 kişi kapan, şansa bala 1 tane gol sıkıştırmayı dene, futbolun ve oyun zevkinin ırzına geçe geçe becerebilirsen turu geç. Eee yani ne anladım bu işten, ben bu seviyelerin takımı değilim anca böyle pusuya yatan kalleşler gibi oynayarak tur atlayabilirim diyorsun.
Kıran kırana çarpışalım, eleneceksek de delikanlı gibi veda edelim.