Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.487
- 6.490
- 768
cezalı üstat ilk maç içerdeNiye olmasın lemina #yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cezalı üstat ilk maç içerdeNiye olmasın lemina #yahu
cezalı üstat ilk maç içerde
Biriniz Fener maçı diyor diğeriniz Juventus maçıNe cezası bea kaç ay var maça M. Lion
juve maçı başlığındayız sandım şiraze kaydıNe cezası bea kaç ay var maça M. Lion
juve maçı başlığındayız sandım şiraze kaydı
Öyle olmadığını ben de yeni fark ettim.juve maçı başlığındayız sandım şiraze kaydı

Öyle bir şey için Bodo maçının benzeri lazım ama çok zor. Lemina da yokOçları içerde 4leyeceğimize dair bir his var içimde
Neden futboljuve maçı başlığındayız sandım şiraze kaydı
Öyle bir şey için Bodo maçının benzeri lazım ama çok zor. Lemina da yok
Takımdan ziyade bence tamamen Okan'ın yaklaşımına bağlı.Oçları içerde 4leyeceğimize dair bir his var içimde
Oçları içerde 4leyeceğimize dair bir his var içimde
Talisca'nın durumu da aynı.Asensio
Lig 9 gol 7 asist
Avr 0 elde var 0
AL'de yaptığı gibi mi?asensio her yerde iş yapar
Okan hoca ligde gercekten cok basarili bunda hemfikirim ..Kizdigimiz maclar oluyor elbet ama bir takim ne kadar iyi olursa olsun sacma sapan puan kaybedebiliyor.En basit dun cityyi arsenali tottenhami ardarda yenen Manu dusme adayindan 1 puani son saniyede aldi ..
Ama bu veriler kiyaslanirken ayni donemki fener hocalarinin puan ortalamasi daha saglikli bir kiyas olur . .1. si boyle kadrolar 10 yilda hatta 20 yilda bir kurulabiliyor..2.si anadolu takimlari bjk ts dahil tarihin en kotu seviyesinde olabilir.. Eskiden rize sivas a.gucu deplasmanlari falan olumdu simdi mallik yapmazsan herkesi yenebiliyorsun..
Hocayi bu konuda en cok takdir ettigim nokta bu kadar lig doygunluguna ragmen takimin hala bir sekilde lige adapte olabilmesi.. 2 sezon sampiyonluk bir sekilde gelebiliyor ama devamini getirmek cidden zor is.. Kadro kalitesiyle vs ile alakasi yok bir yerden sonra taraftar dahil herkes doymus oluyor ..
Bir Psg Bayern gibi rakipsiz degiliz ki Bayern bile sampiyonluk verdi onceki yil..