GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alaka simdi carricki mi tartisiyoruz ?
Arsenali deplasmanda yenip Cityyi evinde yenmis bir takimin westhama puan vermesi normal degil..
Burada anlatmak istedigim husus farkli ..
Trolledim ustad, takma kafana :D Yazdiginda haklisin bu arada. Beklenmedik puan kayiplari normal, futbol bu, her sey olabilir. Bizim (ben degil, genel GS taraftari) tolerans seviyemiz bayagi dusuk.

Chobani'den 30 milyonluk sanırım önümüzdeki 2 yılın sponsorluk ücretleri ön ödeme olarak alınmış ve Adidas'ın garanti alacağı kırdırılmış. Kısa süreli nakit girdisi gerektiği için. Biz de bunu 5 yıllık Puma alacağını kırdırarak yaptık o 2 milyar TL faktöring borcu bu diyen de var. Fb'de şöyle nokta var yeni tesis ve stat büyütme projeleri için ayrılan bütçelerde kullanılmış A takım ve alt yapı tesisi için inşaata başlayan şantiye kapatılmış diyorlar bunlar sıkıntı. Kulüpler BB'den çıktı ama özellikle nakit akışında kısa vadede çok zorlanıyorlar bu bir gerçek. Bizde de var bu kısa vadede nakit akışında ciddi zorlanma. Bunu da Mağazacılık halka arzı ile çözecekler sanırım. Bir de Riva'nın bu etabında satışlar iyi gidiyor deniyor taşeronun ödemesi tamamlanmaya yakın sanırım o tamamlanınca devam eden satışlarda da iyi şekilde devam ederse bu yılın sonuna doğru oradan da ciddi bir nakit girdisi bekleniyor bu günkü Öztürk ve Özbek'in konuşmasından anladığım yönetim tarafından.

osimhen barış singo uğurcan 200 den fazla ediyor. sıkıntı yok aynen devam. her gelen başkanına domalan kuş evlatları düşünsün yarınlarını.nasıl olsa telef olup gidecekler. bir tanesi oldu bile. sıra diğerinde .

Bu fenerliler sürekli aralıklarla toplasa 3 yıl bile başbakanlik yapmamış Mesut Yölmaz'ı ağızlarından düşurmezler. Ama şükrüler, aşkınlar kanteleri bitmez 🙄

Toroğlu'nun saçmalığın cevap yok,yalanın kaynağı TFF tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt