GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1770973892718.webp

O sayfa düzgün bir kaynak değil diye biliyorum daha önce yaptığı başka haberlerden dolayı. Fb'de Feridun N., Seten gibi kişiler bir cezanın gelme ihtimalinden bahsediyor para cezası üzerinden dediler yalnız.
Hayırlısı neyse o olsun. 3 dönem transfer yasağı alsalar sürekli aynı oyuncu grubuyla oynamak zorunda kalıp bugünkünden daha iyi bir takım olabilirler.

Hayırlısı neyse o olsun. 3 dönem transfer yasağı alsalar sürekli aynı oyuncu grubuyla oynamak zorunda kalıp bugünkünden daha iyi bir takım olabilirler.
dediğin teoride benim de katıldığım bir arguman (aynı oyuncu grubuyla devamlı oynamanın olumlu etkisi konusu), ancak fb'in mevcut -iyi planlanmamış- takım omurgası, özellikle o stoper ve olmayan santrafor rotasyonu ile, 3 transfer dönemini cezalı geçirirse, bu arguman onlarda pek çalışmaz gibi.

dediğin teoride benim de katıldığım bir arguman (aynı oyuncu grubuyla devamlı oynamanın olumlu etkisi konusu), ancak fb'in mevcut -iyi planlanmamış- takım omurgası, özellikle o stoper ve olmayan santrafor rotasyonu ile, 3 transfer dönemini cezalı geçirirse, bu arguman onlarda pek çalışmaz gibi.
Onlar adına hayırsızı neyse o olsun. Beter olsunlar.

Soruşturma neler üzerine yapılacak o önemli, siyasal islamcinin cift tarafli sözleşmesi incelenecekmi ! Gibi sorular var
Günün sonunda buyuk rüşvetler dönecek

@Mehmet BİLİCİOĞLU doğru haber mi? Artık iç saha maçları için de yurt dışından İstanbul'a tur ve maçlar da mı olacak? Dışardan bakınca yurt dışı taraftarı da çekmek için güzel bir düşünce gibi duruyor.

korkulur bunlardan ya , daha dün toplantı yaptık hemen içerden haber salmışlar , köstebek mi var nedir :)

aynen rengim . Sadece buradan dışarıya değil , inşallah dışardan da içeriye getireceğiz yakında.

çabamız Galatasaray :sarıkalp::kırmızıkalp:

Boey - Singo - Apo - Eren

Lemina- Nhaga- Asprilla

Baris. ...Lang..

...Osi ...

Skoru bulursak ilk firsatta ondeki 3lu degistirilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt