GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogukan ile Batikan Kanarya 🫶

1000030860.webp

Su dandik ligde tek rakibimiz fener onuda yenecek kadar gücümüz var. Zaten fenerin kadrosu bir tik daha kötü olsa hakemlerde bir yere tasirdi sonrasi maglum kopup giderdik.Yönetim olsun TD olsun biraz daha akili yönetse bizim Külübü, sezon basi kim sampiyon olacak degil, Galatasaray ikinciye bu yil kac puan fark atacak konusulmaliydi

Ekli dosyayı görüntüle 315603

Biz hard döneme onlar rahat döneme girdiler
Fenerin fiksturune baktim, bizim maca kadar baya rahatlar nerdeyse . Tek maglubiyetleri biz oluruz gibi duruyor yenersek...

Bizim bjk goztepe ve ts deplasmanlarini kayipsiz gecmemiz sart. 9da9 iste ya formul o acikcasi

Ne olursa olsun son maca kalmamali, kasimpasa deplasmaninda neler olur neler yani, allah gostermesin.

Şampiyonluk modunu açarsa bazı oyuncularımız tek puan kaybı yaşamadan yolun sonuna varırız. Kadro derinliğide kaliteside yeterli. Yeter ki inansınlar. Okan hocaya çok iş düşüyor maç maç motive etmesi lazım. Tjk'yi deplasmanda yenersek bu iş biter zaten.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk maçı da dahil olmak üzere önümüzdeki 3 maçı kazandığımız taktirde ben şampiyonluğu alacağımıza kesin olarak inanıyorum. Burda kritik maç bjk deplasmanı. Muhtemelen fena bir biçimde bilenip hazırlanacaklar bize karşı ve Okan hocanın nedense bu deplasmana hep motivasyonsuz ve kötü hazırlıklı çıkması bende endişe yaratıyor, inşallah bu sene bu son bulur. Adam gibi hazırlar vururuz geçeriz

Bence penaltı sendromunun tam karşılığını yaşıyorsunuz beyler

Penaltı esnasında kaleci diyor ki ula bu kale çok büyük hayatta kurtaramam
Penaltıyı atan da diyor ki ula kale küçücük kaleci çok yakın hayatta atamam

Fener'i haddinden fazla güçlü görüyorsunuz ve diyorsunuz ki Fener hayatta puan kaybetmez (şu ana kadar 7 kere berabere kalmış, 2 kere yenilip 2 kere galibiyet alsaydı daha avantajlıydı)

Aynı takımlarla biz de oynayacağız? Bu sefer bizi gereğinden fazla güçsüz görüp rakipleri fazla güçlü görüyorsunuz. Eyvah Göztepe deplasmanı, eyvah TS deplasmanı. Yani gözünüzde canlandırırken Fener tüm takımları 5'liyor, bizi ise Göztepe deplasmanında 2-0 mağlup olarak görüyorsunuz.

Fener in puan kaybı olacak sa içerde olur. Buna en yakın takımlar Samsun, Başakşehir, Bjk. Forvet eksikiğini iç sahada hissedeceği maçlar olacak.

Toreira sanches bu sene sat
Seneye ya da sonraki sene sara sat
Seneye ya da sonraki sene osimhen sat
Genc oyuncu ve istatistikleri olan oyuncu listen mevcut olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt