GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1771242905782.webp

Bayern’deki Alphonso Davies bir gün düşmez mi bize? Bi ara sakatlanıyordu galiba sık sık

Okan Buruk: " Hakan Çalhanoğlu’nu iyi tanırım, Galatasaraylıdır. Yani… onu kollarımız açık bekliyoruz.” (La Gazzetta dello Sport)

Adamlar Club Brugge'deki Stankovic'in oğlunu alacaklar sonra da Hakan'ı bize en az 25'e falan çakarlar.

Mancini mi kim bu? O dönem bu kerkenez var mıydı?

Prandelli değildir onun eşi vefat etmişti.

Tudor olsa o dönem 3 milyon € isteyemez. (Hamza ve Riekerink'de aynı şekilde)

Mustafa Denizli mi acaba? Başka da kimse gelmiyor aklıma.
Bence full sallıyor gibi geldi bana.

Sözcü TV'ye bak sen. Ulan siz hak hukuk adalet diye kafa s. kanalsınız. Yaptığınız yakışıyor mu?

Full sallıyor tabii ki Cenk Ergün şutlandı Erden başkan Gardi ile çalışınca Icardi geldi. Bu Ergün çökmeye çalışıyor Erden başkanın transferlerine.
ET kaç ay öncesinden Wanda ile konuştu, misafir olarak ağırladı. Orada zaten bağladı işi. Mertens olayı yanlış hatırlamıyorsam şu fenerin aldığı 10 numara vardı o olmayınca pat diye bitmişti.

Geçen sezonun sonuna doğru acayip form yakalayıp herşeyi silip süpürmüştük. Kulüpler Dünya Kupasında izlediğim takımlar içinde 2-3 takım haricinde herkesi yeneriz hissine kapılmıştım. Yine öyle bir yükselişe girdik gibi hissediyorum. O yüzden Bayern, Arsenal, City, PSG hariç hemen her takımı eleme ihtimalimizi yüksek görüyorum.
Bu turu geçip Tottenham ile eşleşip kendimizi bi anda çeyrek finalde buluruz.
Ardından Real gelsin ki onlardan alacağımız intikam var.

Seneye Hakan gelir diye orta sahaya net adam almamışız. Ben bunu böyle okuyorum.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu juventus çok mu rezil durumda yoksa serie a'nın zorluğunun yanılsamasına kapıldım bilmiyorum ama herifleri izleyince rize'yi bile yenemez bunlar hissi geliyor hep. O kadar ağır hareket ediyorlarki lig maçlarında, mckennie taçı 55 saniyede falan kullanıyor tam ömür törpüsü adamlar.

Bu cenker gene nerden cikti piyasaya? Sanki aktif gs calisani gibi aciklama yapiyor. Bi kurtulamadik ṣu adamdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt