GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Victor Osimhen'i transfer ettiğimizde, iki forvetle oynamaya karar verdim ama sonra Mauro Icardi sakatlandı. Şimdi ikisi de formunun zirvesinde ve birlikte oynayabilirler.''

Konya depinde yine çift forvet çıkarsa şaşırmam. İlla puan kaybedene kadar dener şimdi Eyüp maçını baz alıp.

Okan Buruk: "Victor Osimhen'i transfer ettiğimizde, iki forvetle oynamaya karar verdim ama sonra Mauro Icardi sakatlandı. Şimdi ikisi de formunun zirvesinde ve birlikte oynayabilirler.''

Konya depinde yine çift forvet çıkarsa şaşırmam. İlla puan kaybedene kadar dener şimdi Eyüp maçını baz alıp.
ikisinden birini barış yapmadığı sürece veyahut sağlam bir 352 oynamadığı sürece olmaz bu iş yine saçma işler peşinde koşarsa Konya'da bırakır ligi döneriz.442 oynayacaksan barış oynamak zorunda direkt zaten

Openda tarz olarak bize daha ters gelir. Futbolu bırakacak seviye adamı bir hatrick ile futbola bağlarız tam bizlik hareketler.
valla öyle bir şey olursa zaten sabah akşam söverim herhalde yatmadan , uyanınca falan sürekli takıma söverim sezonu da salarım direkt ne olursa olsun diye.Gol atmayı bilmeyen adam gelip bizi bulursa valla kafayı sıyırırım.Herifin sanırım 2 golü falan var bu sene , koşması falan da gitmiş baya

Şöyle bir son 4 lig maçına baktım da press ile değilde kenar orta ile rakipleri çözmüşüz, kilitlerini açmışız.

Karagümrük: 1-1 devam ederken kenar ortası ve Sara'nın kafa golü
Kayserispor: Maçın başı Yunus kenardan isabetsiz orta yapıyor bek kendi kalesine atıyor.
Çaykur Rize: Lang orta Barış kafa golü. Bu maçta 2. golde çok kritikti bence. Ciddi press sonrası o da orta ile gelmiş. Barış orta, Yunus uçarak kafa golü.
Eyüpspor: Osimhen orta, Yunus sırt omuz karışık bir gol.

Böyle bakınca pek kullanmadığımız bir tarz ama son 4 maçı bu şekilde çözmüşüz.

Sığır press devam ediyor ama Rize'deki 2. gol dışında pek katkısı olmadı gibi şu döneme.

Yarın kontrollü oynamak ve orta sahayı tutmak en iyi çözüm bence ama hoca bunu oynar mı emin değilim.

Belki maçın başında erken bir gol bulursak yapar o da zor tabii yani CL'de erken gol atmak.

Niye? Osi yerine isteyen çoktu bunu yazın
Bende Osi'yi alamazsak alalım diyenlerdendim. Adam zaten direkt bir santrafor değil ama 9 numara oynatırsan set oyununda sana büyük katkı sağlardı.

Bu arada son 4 maçta 6 gol katkısı verdi sanırım. Toparlamıştı, olmamasına sevindim ama Openda bizim defans oyuncularına daha ters gelebilir orası da ayrı bir konu.

orta kafa gol işi , duran top gol falan çok boşlanan bir mevzu gerçekten

Atılan 3 golden 1i bu şekilde nerdeyse artık dünya futbolunda.

direkt kilit açıyorsun işte mis gibi

Eyup macinin rahat gecmesi sikinti derken tam olarak bunu kastediyordum.. Bu takim cift forvet ciksin 5 hafta sonra sampiyonlugu kaybetmis olur

Okan buruk-hakan açıklaması doğru mu yav fabrizio da silmiş sanırım da ona göre ben de hocam demeyi düşünüyorum

Şuan ki kadroyu sezon başında yapsaydık ligde en az 6 puan farkla liderdik, cl'de fazladan 3 puanımız vardı. Biz nedense hep tam tersini yapıyoruz sezon başında geniş kadro daha iyi olur ligin ikinci yarısında oturmuş 11 daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt