GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1771340518457.webp

puhhh

Stuttgart Konigstrasse de sari kirmizi parcali montumla boy gosterdim, begeni topladim.

Sonra (burda surekli oluyormus) hayvan ve cocuksu kiliklarla cosplay yuruyusu varmis, orda sonuk kaldik.

Turizm sektöründe çalışan biri olarak benim tanıdığım konyalılar değil bu paralara biletler bedeva olsa bile yol parası vermemek için bile stada gitmez.İnsanlar üzerinden genelleme yapılmaz ama konya denizli kayseri kütahya ve tekirdalılar kadar cimrisi bulunmaz.Su paratla olsa çeşmeden su içer bunlar

Bi an için bile mağlubiyet hissetmedim. 2-1 gerideylen bile biz iyiydik sadece yunus kaynaklı tercih hataları oluyordu. Sane girince özgüven geldi, akmaya başladı oyun. Yunus form tut artık

Çok iyi maçtı. 2 maç için büyük avantaj elde ettik. Lakin burası CL unutmamak lazım o yüzden 2. maçta asla ciddiyet elden bırakılmamalı. Sonuçta CL böyle bir yer hala zor bir 90 dakika daha var önümüzde bunun bilincinde olmak lazım.

Napoli'nin daltarak admini sayesinde yaşadığımız güzelliğe bak ya. Ağzına ağzına bastı rakibin Osimhen. Perişan etti.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yarın öbür gün barış yine hata yapacak kale ağzından dikecek, hoca yine kötü değişiklik yapacak, uğurcan belki kötü gol yiyecek. bugün övüyoruz bulutların üstüne çıkarıyoruz yarın en basit şeyde itin götüne sokmayalım

Yunus'un düşüşü biraz Osimhen ile alakalı maç içinde çok tepki gösteriyor top ayağına geldiği zaman bu seferde panik yapmaya başlıyor.

Osimhen ile biraz iletişim konusunu çözmeleri lazım yoksa bugünde top kayıpları hariç iyiydi.
Osimhen maç sonu da net yunusa kızıyordu zaten

Özgüvensiz oynuyor yunus

yarın öbür gün barış yine hata yapacak kale ağzından dikecek, hoca yine kötü değişiklik yapacak, uğurcan belki kötü gol yiyecek. bugün övüyoruz bulutların üstüne çıkarıyoruz yarın en basit şeyde itin götüne sokmayalım
Şu ikisi bugün de oldu yav ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt