- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Jakobs Osi ye bir sey olursa kendimi bicaklarim artik. yeter yaMilli ara var. Afrolari göndermez isek biraz rahatlariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jakobs Osi ye bir sey olursa kendimi bicaklarim artik. yeter yaMilli ara var. Afrolari göndermez isek biraz rahatlariz
Bir stoper oynayabilen bek daha. GelsinArsenal, sürekli sakatlıklar yaşayan Calafiori'yi sezon sonunda satmayı düşünüyor. [Football Insider]
Ekli dosyayı görüntüle 316017
İsmail Kartal alır bunu.Arsenal, sürekli sakatlıklar yaşayan Calafiori'yi sezon sonunda satmayı düşünüyor. [Football Insider]

Sen kaybedersin aslanım, mekan buBen kimsenin ayağına gitmem aslan parçası derdi sıkıntısı olan bulur beni organize sanayiideyim
Arsenal, sürekli sakatlıklar yaşayan Calafiori'yi sezon sonunda satmayı düşünüyor. [Football Insider]
Şunu demek zor değil
Ben Okan buruktan futbolu daha iyi bilmiyorum
ya bu yavşak avrupalılar Osi yi çok övmeye başladı. korkuyorum
Yarın fb nathingım'ı 0.1-0 yener, tüm Türk basını ailenin şımarık veledini manşet yapar merak etme. :dDün bizim maçın tek yayınlanması acayip iyi oldu ya
Fena sükse yaptık
Tamam buna da sıkılır bir 30+bonus. Aldık gitti, tam bizlik.Arsenal, sürekli sakatlıklar yaşayan Calafiori'yi sezon sonunda satmayı düşünüyor. [Football Insider]
Hoca değil diyordun?galatasaray çok güzel
galatasaraylı olmak çok güzel