- 22 Ağustos 2010
- 33.037
- 37.927
- 3.033
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bremer'in oynaması bence zor olabilir hala. Yırtık yokmuş ama belli ki bir zorlanma vb. vardır çıktığına göre o yüzden Como ve bizim maçta riske atarlar mı bilemiyorum zira riske atarlar ve ters teperse bu sefer uzun süreli bir sakatlık olabilir. Como maçından anlarız aslında o maç 4.'lük yani CL için önemli bir maç onlar için.Aha... Dün 2dk uzatmayla 6. golümüzün engellenmesinin ardından elenmemize doğru giden 2. domino taşı döşendi...
Defanslarını ayakta tutan oyuncu bence.O kadar da bel kemiği değildir ya.
Sadece defanslarini degil duran toplarda da cok gol atan bir oyuncu bizde Davinson neyse onlar icinde Bremer oDefanslarını ayakta tutan oyuncu bence.
bence de. umarım olmaz.Defanslarını ayakta tutan oyuncu bence.
Juventus'ta Gleison Bremer için herhangi bir sakatlık tespit edilmedi. Jonathan David gibi günü gününe değerlendirilecek; ikisi de Galatasaray ile oynanacak rövanş maçına yetişmeyi hedefliyor. (La Gazzetta dello Sport)Bremer'in oynaması bence zor olabilir hala. Yırtık yokmuş ama belli ki bir zorlanma vb. vardır çıktığına göre o yüzden Como ve bizim maçta riske atarlar mı bilemiyorum zira riske atarlar ve ters teperse bu sefer uzun süreli bir sakatlık olabilir. Como maçından anlarız aslında o maç 4.'lük yani CL için önemli bir maç onlar için.
Çok iyi. Bence Boey'i alırız
Velini getir.Rüştü'mü ispatlamadan gitmem.
Neden hala boyle dusundugunuzu anlamiyorum. Zaha da, Ziyech te gerektiginyerde gereken katkiyi sagladilar. 6 sene degil de 1 sene kaldilar. Cozdukleri bir cok mac oldu. Aldiklari paranin karsiligini verdiklerini dusunuyorum.Xhaka felan yas olarak ilerledi Bernardo Silva ve Van dijk gibi direk kalite isimler olmadigi surece 30 yas ustunden uzak durmak lazim.kagit ustu iyi transferler degil sahada iyi transfer lazim.Hakim Ziyech Zaha felanda kagit ustunde cok iyiydi ancak karsiligi alinamadi.
Khepren iyidi bence ama kondüsyonu yoktu.gs'ın itin götüne sokulan tüm orta sahaları, juve'nin allah çekilen tüm orta sahalarından iyiydi dün akşam.
dün akşam izlediğime göre. en iyisi thuram'dı evet. ama milletin "yandık bittik" dediği kadar da değildi yani. belki dün ile alakalıdır, normalde çok iyidir, bilemem. locatelli özellikle "bu ne len" dedirtti. :dKhepren iyidi bence ama kondüsyonu yoktu.
İlk yarı tek başına bayağı tuttu orta sahalarını.
Sakatlıktan yeni çıktıgından ve kondusyon olarak düşüktü muhtemelen.dün akşam izlediğime göre. en iyisi thuram'dı evet. ama milletin "yandık bittik" dediği kadar da değildi yani. belki dün ile alakalıdır, normalde çok iyidir, bilemem. locatelli özellikle "bu ne len" dedirtti. :d