GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün akşam izlediğime göre. en iyisi thuram'dı evet. ama milletin "yandık bittik" dediği kadar da değildi yani. belki dün ile alakalıdır, normalde çok iyidir, bilemem. locatelli özellikle "bu ne len" dedirtti. :d
Locatelli top onlarda olduğunda işe yarayan bir adam zaten. Mckennie’den de orta sahada faydalanamadılar.

Thuram normalde bir azman, her yere basıyor, ediyor ama yaratıcı bir adam değildi fazla, geçen yıl bayağı gol falan attı ama

Locatelli top onlarda olduğunda işe yarayan bir adam zaten. Mckennie’den de orta sahada faydalanamadılar.

Thuram normalde bir azman, her yere basıyor, ediyor ama yaratıcı bir adam değildi fazla, geçen yıl bayağı gol falan attı ama
Thuram'ı sığırpressle ikinci maçta da kötü gösterip sezon sonu kelepir fiyata alacağız.

Sportif Direktör; GIOVANNİ SARTORI

Teknik Direktör: RALF RANGNICK

Yardımcı Antrenörler: Zeljko Buvac, Lars Konetka, Moritz Volz, Onur Cinel, Hasan Şaş, Claudio Taffarel, Dries Mertens.

Atletik Performans Sorumlusu: Profesör Dr. HOLGER BROICH.

Scouting Sorumlusu: DARIO ROSSİ

Alt yapı sorumlusu: Thomas Schneider.

Şurada 12 kişi var. Çoğu boşta yada sezon sonu boşa çıkacak.

Alt yapı, scouting ve atletik performans birimlerinin altına da toplam 12 adam alırsak 24 kişi olur.

Son derece profesyonel bu 24 kişinin sana 1 yıllık maaş + seyahat gideri 20M€’dur. 19 olur, 18 € olur ama 21 olmaz.

Bu 20M€ giderin sana dönüşü;

1 yılda 149 M€ bonservis artı 100M€ yıllık maaş harcayıp, Avrupada 3 senede güç bela son 20’ye kalmak değil, 50M€ maaşa son 16’ya kalmaktır.

Her transfer döneminde zarar değil, kâr ile kapatmaktır.

Alt yapıdan oyuncu çıkarmak, ilk 11’e koymaktır.

8M€’ya Cuesta, 30M€’ya Uğurcan, 11M€’ya Jelert değil, 3-4-5M€’ya alınıp, 20-25-30M€’ları görecek adamlardır.

Sahada bir sistem, bir taktik, bir taktik disiplin görmektir.

Çok zor değil bu söylediklerim ama şu yazıyı okuyan %60-70 insanlar demeye çalıştığımı anlamayıp, kimisi küfür bile edecek.

Ama günün sonunda hep, “ben demiştim” şeklinde bitiyor bu hikayenin sonu.

İnanın eldekiler çok başarılı olsun, bu adamların yeterlilikleri onlarda olsun isterdim ama yok. Keşke, keşke olsa da kendi hocalarımızla ilerleyebileceğimize inansam.

Bu Mckennie'yi alacağız gibi. Ne diyon?

Adamı st başlattılar. Bir ara sol beke bile attılar. İnanılmaz bir herif gibi sanki yav.

Dün galip geldiğimiz için para verilmiyorsa şimdiye kadar 39 milyon euro almışız. Turu geçersek +11 ile 50 milyon euro edecek.
Maç günü gelirler filan ne kadar bilmiyorum ama 50 milyon çok iyi para.
Çeyrek yaparsak 62.5 milyon euro. Dehşet para

Adamı st başlattılar. Bir ara sol beke bile attılar. İnanılmaz bir herif gibi sanki yav.
Normalde zaten 8 numara ama sağ bek de oynuyor.

Kendisine Amerikalı Ozan Tufan diyordum, çok matah bulduğum bir herif değil.

Eyüp'e 3 gol atınca harika bir gece diye paylaşımlar yapan kaptanımız İcardi'nin dünkü zaferimize yönelik tek bir paylaşım yapmamış olmasını kınıyorum.

Eyüp maçı harika bir geceyse dünkü neydi diye sorarım sn. Efsanemize.

Onu daha önce istedik oyuncu gelmek istemedi. Mevcut Juve'de bize yazılan oyuncu bize 2 golü atan oyuncuydu sezon sonu için yine yazılabilir 8-10 no için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt