GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp'e 3 gol atınca harika bir gece diye paylaşımlar yapan kaptanımız İcardi'nin dünkü zaferimize yönelik tek bir paylaşım yapmamış olmasını kınıyorum.

Eyüp maçı harika bir geceyse dünkü neydi diye sorarım sn. Efsanemize.
Yapmamış mı? Ulan ben bunu görmedim. Nasıl olur!

Sportif Direktör; GIOVANNİ SARTORI

Teknik Direktör: RALF RANGNICK

Yardımcı Antrenörler: Zeljko Buvac, Lars Konetka, Moritz Volz, Onur Cinel, Hasan Şaş, Claudio Taffarel, Dries Mertens.

Atletik Performans Sorumlusu: Profesör Dr. HOLGER BROICH.

Scouting Sorumlusu: DARIO ROSSİ

Alt yapı sorumlusu: Thomas Schneider.

Şurada 12 kişi var. Çoğu boşta yada sezon sonu boşa çıkacak.

Alt yapı, scouting ve atletik performans birimlerinin altına da toplam 12 adam alırsak 24 kişi olur.

Son derece profesyonel bu 24 kişinin sana 1 yıllık maaş + seyahat gideri 20M€’dur. 19 olur, 18 € olur ama 21 olmaz.

Bu 20M€ giderin sana dönüşü;

1 yılda 149 M€ bonservis artı 100M€ yıllık maaş harcayıp, Avrupada 3 senede güç bela son 20’ye kalmak değil, 50M€ maaşa son 16’ya kalmaktır.

Her transfer döneminde zarar değil, kâr ile kapatmaktır.

Alt yapıdan oyuncu çıkarmak, ilk 11’e koymaktır.

8M€’ya Cuesta, 30M€’ya Uğurcan, 11M€’ya Jelert değil, 3-4-5M€’ya alınıp, 20-25-30M€’ları görecek adamlardır.

Sahada bir sistem, bir taktik, bir taktik disiplin görmektir.

Çok zor değil bu söylediklerim ama şu yazıyı okuyan %60-70 insanlar demeye çalıştığımı anlamayıp, kimisi küfür bile edecek.

Ama günün sonunda hep, “ben demiştim” şeklinde bitiyor bu hikayenin sonu.

İnanın eldekiler çok başarılı olsun, bu adamların yeterlilikleri onlarda olsun isterdim ama yok. Keşke, keşke olsa da kendi hocalarımızla ilerleyebileceğimize inansam.
Reis 8 milyona Cuesta almazsan 33 milyona Uğurcan almazsan 500.000 1 milyon Euro yeri geldi iki 3 milyon Euro cebe nasıl atacaksın

gs'ın itin götüne sokulan tüm orta sahaları, juve'nin allah çekilen tüm orta sahalarından iyiydi dün akşam.
dedik veli abim onu da.Tek başına şov bekliyordu millet Thuram'dan , tek kalıyor zaten Locatelli varken nereye kadar dayanacak dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt