Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Oyun tarzı nasıl şu anda? 2-3 sene önce izlemiştim, millet afrika kupasında izleyince kalınlaşmış hantallaşmış diyordu ne durumda?Özetlere baktim onyedika baya iyi oynamis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyun tarzı nasıl şu anda? 2-3 sene önce izlemiştim, millet afrika kupasında izleyince kalınlaşmış hantallaşmış diyordu ne durumda?Özetlere baktim onyedika baya iyi oynamis
sen ne bakmiyon nedimOyun tarzı nasıl şu anda? 2-3 sene önce izlemiştim, millet afrika kupasında izleyince kalınlaşmış hantallaşmış diyordu ne durumda?
Neler dendiÖzetlere baktim onyedika baya iyi oynamis
İnanmamak kolay inanmak olay
Neyesen ne bakmiyon nedim
Bizim maçlar harici hiçbir maçı kafa kaldırmıyor artık
Saraya suikast düzenlemeye utanmiyor musun knkBizim maçlar harici hiçbir maçı kafa kaldırmıyor artık
NasılSaraya suikast düzenlemeye utanmiyor musun knk
Daha cok önde oynadi. Her atagin icindeydi valla. 6 felan alakasi yoktu bu mactaOyun tarzı nasıl şu anda? 2-3 sene önce izlemiştim, millet afrika kupasında izleyince kalınlaşmış hantallaşmış diyordu ne durumda?
Harbiden adam tam tersiydiNeler dendi
En son avatarın iken Topu unutmustu herif :dLocatelli bir ton top kaptırdı takimi pasla cikartcam diyegs'ın itin götüne sokulan tüm orta sahaları, juve'nin allah çekilen tüm orta sahalarından iyiydi dün akşam.