GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1771572431160.webp

Cidden var mı böyle bir hazırlık?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

89 faulde 40 tane kart görmüşler avrupa'da. neredeyse 2 faulde 1 kart.

en yakın rakibi ise 127 faulde 29 kart.

3. takım ise 142 faulde 25 kart görmüş.

bu takımın aleyhine ligde özellikle son 2 sezondur doğru düzgün ne kırmızı ne penaltı çalınıyor. sarı kartlar da malum. bir de istatistiğe yansımayan kararlar var. bu takım aleyhine var'a bile gidilmiyor. tek bir anadolu maçında, aleyhlerine tek bir var uygulaması bile olmadı son 2 sezondur. istisnalar varsa hatırlayan yazsın. sadece lig için konuşuyorum.

bu işe artık birileri dur demeli. sıkıldık.

89 faulde 40 tane kart görmüşler avrupa'da. neredeyse 2 faulde 1 kart.

en yakın rakibi ise 127 faulde 29 kart.

3. takım ise 142 faulde 25 kart görmüş.

bu takımın aleyhine ligde özellikle son 2 sezondur doğru düzgün ne kırmızı ne penaltı çalınıyor. sarı kartlar da malum. bir de istatistiğe yansımayan kararlar var. bu takım aleyhine var'a bile gidilmiyor. tek bir anadolu maçında tek bir var uygulaması olmadı son 2 sezondur. istisnalar varsa hatırlayan yazsın. sadece lig için konuşuyorum.

bu işe artık birileri dur demeli. sıkıldık.
bu yıl yabancı var konusu bile geçmedi 2 yıldır ligin 2. yarılarında yabancı vardan dolayı rezil oldular çünkü

Su yuruyusten ne anladin ki? Zaten sekiyor goruntude. Normal de yuruyebilirsin ve ciddi sakatligin olabilir. Yurumek ve yuksek tempoda kosmak farkli seyler. Ha MR cekilir ve bir sey cikmaz, o da olabilir.
Ayağının üzerine basamıyor haberlerinin yalan olduğunu anladım. Onun dışındaki tamamen hissiyattı.

Dursun papi yeniden başkan adayı olacağını açıklamış.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep yabancı konuşuyoruz ama bizim kadromuza kaliteli yerli oyuncular almamız lazim artik ,sinir olmasa bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt