GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10+4 meselesi de var. transfere körlemesine dalamayız. ince hesap yapılmalı. önce kontenjan açmak lazım.
eylül'de harekete geçeriz :asd:

Millî araya kazasız belasız girmek lazım.
Şimdi baktım da ilk maç 26 Mart. Galiba bjk maçı aradan önce olacak.

10+4 kuralına göre bazı topçular arasında seçim yapmak gerekecek

Şalai ya da boey
Sançez ya da singo
Toreira ya da sara

Gibi

Ben şalai singo sara tarafındayım

Uşakspor Teknik Direktörü Ergün Penbe ile kulüp yöneticisi Mustafa Yalım arasında tartışma yaşandı.Yalım’ın Penbe’ye fiziksel saldırıda bulunduğu iddia edildi.Ergün Penbe’nin darp raporu aldığı öğrenildi. @Salimmanav

10+4 kuralına göre bazı topçular arasında seçim yapmak gerekecek

Şalai ya da boey
Sançez ya da singo
Toreira ya da sara

Gibi

Ben şalai singo sara tarafındayım
Biktim su yabanci kuralindan. GSin gücünü eksiltme kurali, baska birsey degil. Sanki türk oyuncu iyi olunca oynamiyor. En iyi örnek apo baris yunus eren ugurcan. Hicbir kisitlama fayda saglamaz. Yabanci kaliteli olunca genclerede fayda sagliyor. Lig deger kazaniyor. Kalite genelde artiyor. Ülken avrupada yarisabilen lig oluyor. Yok arkadas bunlar istemiyor GS avrupada basarili olsun, kendi cukuruna cekip, belirli yardimlariyla bitane bildigimiz takim yarisabilsin istiyorlar. Bir sene 12 bi sene 10 bi sene 6, hep GSin basarisina göre. GS iyise yabanci sayisi düser. Takimlar her sene yenisine planlama mi yapacak? Harcanan paralar ne olacak. Böyle nasil yarisacaksin avrupada? heleki avrupadaki diger ülkelerde serbestken kural. Artik bu sacma kisitlama kalkmali, tek care bu.

Biktim su yabanci kuralindan. GSin gücünü eksiltme kurali, baska birsey degil. Sanki türk oyuncu iyi olunca oynamiyor. En iyi örnek apo baris yunus eren ugurcan. Hicbir kisitlama fayda saglamaz. Yabanci kaliteli olunca genclerede fayda sagliyor. Lig deger kazaniyor. Kalite genelde artiyor. Ülken avrupada yarisabilen lig oluyor. Yok arkadas bunlar istemiyor GS avrupada basarili olsun, kendi cukuruna cekip, belirli yardimlariyla bitane bildigimiz takim yarisabilsin istiyorlar. Bir sene 12 bi sene 10 bi sene 6, hep GSin basarisina göre. GS iyise yabanci sayisi düser. Takimlar her sene yenisine planlama mi yapacak? Harcanan paralar ne olacak. Böyle nasil yarisacaksin avrupada? heleki avrupadaki diger ülkelerde serbestken kural. Artik bu sacma kisitlama kalkmali, tek care bu.

Sayi sanki bir kac senedir 14den düsmüyor gibi. Simdi 4 tane U23 kurali geliyor. Burda orta yol bulup belki bunu 3e indirirler ve 11+3 tane U23 kurali bence fena degil

Sayi sanki bir kac senedir 14den düsmüyor gibi. Simdi 4 tane U23 kurali geliyor. Burda orta yol bulup belki bunu 3e indirirler ve 11+3 tane U23 kurali bence fena degil
Hicbir kisitlama fayda getirmez. Avrupada yok örnegin almanya. Mesela bayernde sadece yabancimi oynuyor, kural serbest oldugu halde? Neuer, kimmich gnabry, tah, pavlovic, goretzka, musiala, hepsi alman, kural aerbest olan ülkede. Oyuncunun kimligi degil önemli olan kalitesi.

Yabancı sınırı düşmez fenerin kadroya bakin biraz çoğu fosil ve kiralık yabancilarida var keza anadolu takımlarının çoğuda yabancı dolu ,fener onay vermez heleki humeyni geri dönerse imkanı yok

Hicbir kisitlama fayda getirmez. Avrupada yok örnegin almanya. Mesela bayernde sadece yabancimi oynuyor, kural serbest oldugu halde? Neuer, kimmich gnabry, tah, pavlovic, goretzka, musiala, hepsi alman, kural aerbest olan ülkede. Oyuncunun kimligi degil önemli olan kalitesi.
Birde alt yapi, madem oyuncu kazanacan ozaman önce alt yapi sitemi kur. Ülkenin her yerine akedemi futbol okullar yerlestir, en önemlisi bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt