GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Hicbir kisitlama fayda getirmez. Avrupada yok örnegin almanya. Mesela bayernde sadece yabancimi oynuyor, kural serbest oldugu halde? Neuer, kimmich gnabry, tah, pavlovic, goretzka, musiala, hepsi alman, kural aerbest olan ülkede. Oyuncunun kimligi degil önemli olan kalitesi.
Birde alt yapi, madem oyuncu kazanacan ozaman önce alt yapi sitemi kur. Ülkenin her yerine akedemi futbol okullar yerlestir, en önemlisi bu.

Yabancı sınırı düşmez fenerin kadroya bakin biraz çoğu fosil ve kiralık yabancilarida var keza anadolu takımlarının çoğuda yabancı dolu ,fener onay vermez heleki humeyni geri dönerse imkanı yok
Iyi iste bir takimin sikintisina göre sayiyi yükselt düsür. Böyle düzenmi olur. Kisitlama kalkmali. Orta seker yerli oyunculara anormal paralari ödemekten baska bi getirisi yok. Madem gencleri kazanacan alt yapiyi gelistir.

Kaç stopere 60 milyon ve üzeri verildi emin değilim ama Singo'ya 60 verilmesi için yarı final yapmak lazım.

Iyi iste bir takimin sikintisina göre sayiyi yükselt düsür. Böyle düzenmi olur. Kisitlama kalkmali. Orta seker yerli oyuncularina anormal paralari ödemekten baska bi getirisi yok. Madem gencleri kazanacan alt yapiyi gelistir.
Tabiki olmaz ben 43 yaşına geliyorum şimdiye kadar değişmediği yil görmedim işin garibi kulüplerde hicbirzaman noluyoruz demediler ,kural dediğin bir kere konulur ve bozulmaz yani yasa gibi olur planlamalar ona gore yapılır,epl dahil çoğu avrupa ülkesinde kurallar uzun yıllar once yapıldı ve hala uygulanıyor, bizde herseyi siyaset belirlediği icin mutlaka etkisi oluyor

Tabiki olmaz ben 43 yaşına geliyorum şimdiye kadar değişmediği yil görmedim işin garibi kulüplerde hicbirzaman noluyoruz demediler ,kural dediğin bir kere konulur ve bozulmaz yani yasa gibi olur planlamalar ona gore yapılır,epl dahil çoğu avrupa ülkesinde kurallar uzun yıllar once yapıldı ve hala uygulanıyor, bizde herseyi siyaset belirlediği icin mutlaka etkisi oluyor
Aynen, düzenleme olur evet. Belki 15 senede bir. Bizde her sene ileri geri.

Boş pr işleri bunlar

Bana bi tane wyscout kullanıcı adı ve şifresi verin oturduğum yerden şl ye ambargo koydurtuyim

Boş pr işleri bunlar

Bana bi tane wyscout kullanıcı adı ve şifresi verin oturduğum yerden şl ye ambargo koydurtuyim

1771607734447.webp

kime aldık acaba haziranda imzalar sane gibi

Geri
Üst Alt