GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu açıklama dün direk maç sonu canlı bir şekilde neden yapılmadı acaba? Olayın sıcaklığıyla yapılması daha doğru ve etkili değil mi? İftar organizasyonunda dostlar alışverişte görsün dediğimiz bir açıklama mı acaba?

TFF hiç çekinmeden pervasızca camiamızı hedef alıyor. Bizimki hala TFF şöyle yapsın böyle yapsın diyor. Kardeşim istifaya çağıracaksın, dahası yok artık. ultrAslan'da o süslü açıklamaları bırakıp eyleme geçsin artık, sonuçta bu organizasyonu yapabilecek güce sadece onlar sahip. Tff'ye taşkınlık içermeyen bir yürüyüş başlatsın, en başta ben katılacağım işi gücü bırakıp.

Ne bu senesi ya önceki senelerde de öyleydi

Muslera’ya laf ediyorduk kaleci olmasına rağmen tek itiraz eden oydu.

Icardi Abdül Torreira falan kaptan olup zerre etki gösteremiyorlar sahada. Skriniar her maç hakemi dövmeye gidiyor.
Melo, Sneijder, Ujfalusi gibi itiraz edecek maç içinde takımı ateşleyebilecek bir karakter lazım cidden. Zorlasak Belhanda'yı bile koyabiliriz buraya mesela.

Tek ihtimal fbnin puan kaybetmesi ve içerideki maça 1 puan da olsak önde çıkmak.Onun dışında gerisi hayal ve boş sadece ben kendimi kandırma işini saldım artık.bjkyi dışarıda fbyi içeride yenemiyoruz planı ona göre yapmak lazım.Goztepe,ts,samsun yenilir bir şekilde sıkıntı yok da benim senaryoda fb 3 puan önde geliyor bizim maça o zaman da şampiyon olamıyoruz.Tek ihtimal fbnin samsun ,antep falan bir şekilde takılması yoksa bitti iş daha

Tek ihtimal fbnin puan kaybetmesi ve içerideki maça 1 puan da olsak önde çıkmak.Onun dışında gerisi hayal ve boş sadece ben kendimi kandırma işini saldım artık.bjkyi dışarıda fbyi içeride yenemiyoruz planı ona göre yapmak lazım.Goztepe,ts,samsun yenilir bir şekilde sıkıntı yok da benim senaryoda fb 3 puan önde geliyor bizim maça o zaman da şampiyon olamıyoruz.Tek ihtimal fbnin samsun ,antep falan bir şekilde takılması yoksa bitti iş daha
Yenmemiz gerekse yenerdik feneri, fener maçına 3 puan geride dahi çıksak sorun yok.

Yenmemiz gerekse yenerdik feneri, fener maçına 3 puan geride dahi çıksak sorun yok.
Hayalle işim yok artık son 10 maçta falan 1 kere yendik hepsi de farklı senaryo.Fb kapanır bekler 3 puan önde gelince biz de aynı işte super kupa macindaki gibi yada ts,bjk maçlarındaki gibi açmaya uğraşır berabere kalırız

Hayalle işim yok artık son 10 maçta falan 1 kere yendik hepsi de farklı senaryo.Fb kapanır bekler 3 puan önde gelince biz de aynı işte super kupa macindaki gibi yada ts,bjk maçlarındaki gibi açmaya uğraşır berabere kalırız
Siz inanmıyorsanız inandırmaya uğraşmak gibi bir gayem yok kendiniz bilirsiniz

Melo, Sneijder, Ujfalusi gibi itiraz edecek maç içinde takımı ateşleyebilecek bir karakter lazım cidden. Zorlasak Belhanda'yı bile koyabiliriz buraya mesela.
VAR golü iptal ediyor bir tane itiraz yok sarı görmedi kimse. Buna bile isyan edemedik. Kırılma anlarında krizi yönetemiyoruz. Tansiyon yükselip birileri kart görüp oyundan atılsaydı oyun içindeki topçuların farkındalığı artabilirdi. Sadece saha içinde kalarak şampiyon olamayız. Kenarda da kavga edecek, karakter koyacak birileri şart.

Fiksture baktigimiz zaman 31. Hafta derbiye puan puana cikabilirsek büyük avantaj olacak. Umarım başarırız.

Fb maçına bize beraberliğin yeteceği bir puan durumuyla çıkmalıyız beraberlik fbye yarayacak olursa hakemiyle çirkef topçularıyla ne yapar eder o bir puanı alırlar yani en kötü fbden bir puan önde çıkmalıyız

Bu açıklama dün direk maç sonu canlı bir şekilde neden yapılmadı acaba? Olayın sıcaklığıyla yapılması daha doğru ve etkili değil mi? İftar organizasyonunda dostlar alışverişte görsün dediğimiz bir açıklama mı acaba?

Dün söylemişlerdir yarın iftarda taraftarı üyeleri sakinleştirmek icin bir acıklama yapacağız üzerinize alınmayın diye.

20260222_224729.webp

Juveye maci satalim lig gidiyor elden

Lig sampiyonlugu= 8-10m euro

Son 16=11m euro🤦‍♂️
işte bu yanlış hesap hemde cok yanlıs ,11 milyon alırız tur atlarsak dogru ama sene sonu sampiyon olursak ucl direkt katılım ile bunun 2 katı + yenı sponsorlar vs misliyle fazlasını alacaksın
yani koyayım bu 11 milyona eger sampiyonluga mal olacaksa ki olacagını sagır sultan anladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt