GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte bu yanlış hesap hemde cok yanlıs ,11 milyon alırız tur atlarsak dogru ama sene sonu sampiyon olursak ucl direkt katılım ile bunun 2 katı + yenı sponsorlar vs misliyle fazlasını alacaksın
yani koyayım bu 11 milyona eger sampiyonluga mal olacaksa ki olacagını sagır sultan anladı
E babacim ozaman hersene sampiyonluk icin götumuzu yirtalim, avrupaya katilim parasini alip cekilelim. Hangi topcunu parlatip satacan o vakit?

Avrupayi bosverin lig önemlicileri ciddiye alamiyorum malesef

Evet, Fenerbahçe fikstür tahminim (gönlümden geçenleri yazmadım, yazsam Beşiktaş'a yenilir falan derdim)

1) Fenerbahçe - Kasımpaşa (3 Puan)
Kasımpaşa sondan 3. sırada. Eğer kümede kalmak istiyorsa bu maçtan alacağı 1 puan altın değerinde. Takımda enteresan oyuncular var. Ama rezalet performans gösteriyorlar. Normal şartlar altında bu maçtan bir hikaye çıkar derdim ama Kasımpaşa'da bu hikayeyi yazacak oyuncular olmasına rağmen rezalet ötesi bir oyun var. Bu nedenle Fener 2-0, 3-0 veya 3-1 gibi bir skorla kazanır diyorum. Ama gerçekten Kasımpaşa maçı yarın enteresan bir puan kaybına da sebebiyet verebilir çünkü bugün Trabzon'a verilen gol ve bu maça Yasin Kol ataması, bizim net golün iptali derken burada biraz TS'nin Fener'e yaklaşması hikayesi de oluşabilir.

2) Antalya - Fenerbahçe (1 Puan)
Antalya bugün Kayseri'ye kaybetti. Küme düşme hattının sadece 1-2 sıra üstünde. Kasımpaşa'ya falan göre daha derli toplu bir haldeler. Fenerbahçe'ye karşı sürpriz yapacaklarını düşünüyorum. Hızlı kanat oyuncuları mevcut, maç özetlerine baktım, Fenerbahçe maçında bi orta kafa gol bulacaklarını düşünüyorum. Nottingham dönüşü Fener burada ilk puan kaybını yaşayabilir.

3) Fenerbahçe - Samsun (3 Puan)
Samsun her ne kadar dişli gözükse de Fenerbahçe bu maçı geçecektir. Samsun hem formdan düştü hem ligde hiçbir amacı kalmadı. Bu saatten sonra ne ilk 5'e girebilir ne de küme düşer. Amaçsız kaldılar.

4) Karagümrük - Fenerbahçe (3 Puan)
Yoruma gerek bile yok. Karagümrük oyuncuları kendilerini göstermek ve süper ligde bir takıma transfer olmak için ekstra oynayacaklardır ama Fenerbahçe'nin hücum oyuncuları için çıtır çerez gibi kalırlar.

5) Fenerbahçe - Antep (3 Puan)
Antep hem kötü formda, hem de ligde amacı kalmadı. Küme düşmez, ilk 5'e giremez. Fener'e kesin zorluk çıkartırlar ama. Pis oyuncuları var, öne bile geçebilirler ama bugün TS'ye karşı olduğu gibi isterlerse 2-0 öne geçsinler yine de maçı verirler. Kaliteleri seviyeleri belli.

6) Fenerbahçe - Beşiktaş (1 Puan)
Fenerbahçe'nin kesinlikle kazanmasını beklemiyorum. Bu Beşiktaş'ın kontrolsüz de olsa oyun tarzıyla alakalı. Ön hattında çok hareketli Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin en büyük sıkıntısı bu tarz oyuncular. Ama Beşiktaş'ın savunma hattı da ayrı bir kazma. Velhasıl gollü beraberlik bana mantıklı geliyor.

7) Kayseri - Fenerbahçe (3 Puan)
Geçen sene yaşanan hikaye tekrar yaşanabilir mi acaba diye çok düşündüm ama gönlümden geçen bu maça 1 puan vermek olsa da Fenerbahçe'nin bu maçı kazanacağını düşünüyorum. Kayseri evet küme düşme hattında ama takımında 1-2 tane oyuncu dışında hiç iş yok. Yani en azından geçen sezon Gökhan Sazdağı vs vardı. Kadroları leş ötesi.

8) Fenerbahçe - Rize (3 puan)
Yani evet.

9) Galatasaray - Fenerbahçe
...

Son düzenleme:
Bende juveyi gecip ligi bosverelim demiyorum

O dengeyi bi zahmet okan kursun 4 sene oldu daha denge kuracak beyimiz
3 senedir şampiyon olan takımı hazırlamak zordur kolay değil. Okan hoca bugüne kadar zaten minimum puan kaybı ile geldi.
İnşallah şampiyonluk gelirse zaten bir kadroda temizlik gelecektir diye düşünüyorum. Oyuncular da Juve macından sonra rehavet ile gelmişler nasıl olsa kazanırız diye ama öyle olmuyor, Hasan Sas'ın dediği olay ile birebir aynı Real'i 3-2 yenip Yozgat'a yenilmek;

İnsallah sene sonu benzemez ve biz şampiyon oluruz.

Hiçbir maç kağıt üzerinde kazanılmaz. Şimdi konyaya yenildik tüm Anadolu takımları biz de yapabiliriz gayreti içinde olacak. Hakemler desen siyasetin maşası. Yönetim de buna çanak tutuyor. Zor gerçekten zor nasıl yapacağız bilmiyorum

Hiçbir maç kağıt üzerinde kazanılmaz. Şimdi konyaya yenildik tüm Anadolu takımları biz de yapabiliriz gayreti içinde olacak. Hakemler desen siyasetin maşası. Yönetim de buna çanak tutuyor. Zor gerçekten zor nasıl yapacağız bilmiyorum
Sen kazanmak istersen bu oyuncu grubu ile çok rahat çatır çatır kazanırsın, onemli olan o ateşi yakmak. Ama yönetim dün hiç bir acıklama yapmadı. Erden Timur olsaydı veya onun gibi bir yonetici, dün maç sonu ortalığı yerden yere vururdu. Aynı olay Fenerbahçe'de olsa maç sonu direkt TFF'ye giderlerdi TFF başkanı acıklama yapardı hakem kardeş bana operasyon çekiyor vs diye. Bizim yönetimden iş olmaz açıkçası. Yönetim futbolcu taraftar bir olursan şampiyonluk gelir, bizde o yönetim yok seni koruyan kollayan acıklama yapan.

Sen kazanmak istersen bu oyuncu grubu ile çok rahat çatır çatır kazanırsın, onemli olan o ateşi yakmak. Ama yönetim dün hiç bir acıklama yapmadı. Erden Timur olsaydı veya onun gibi bir yonetici, dün maç sonu ortalığı yerden yere vururdu. Aynı olay Fenerbahçe'de olsa maç sonu direkt TFF'ye giderlerdi TFF başkanı acıklama yapardı hakem kardeş bana operasyon çekiyor vs diye. Bizim yönetimden iş olmaz açıkçası. Yönetim futbolcu taraftar bir olursan şampiyonluk gelir, bizde o yönetim yok seni koruyan kollayan acıklama yapan.
Tek endişem oyuncu grubu bu durumu kabullenirse o zaman ligi kaybederiz. Bakıyorlar sahada hakkımız yeniyor sonra yönetim de ses etmiyor onlar da salarsa . İnşallah dediğin gibi oyuncular ateşi yakar da şu cendereden çıkarız.

oyuncuların rezilce maç seçtigini çok basit şekilde anlatayım ,polyanna arkadaslar anlar belki

sadece taç atışlarına bakın avrupa maclarında taç atarken kac oyuncu boşa koşu yapıyor ve dünkü maça bakın taç atılıyor 1 tane yaklasan oyuncu yok ,işte oradan verdin sen puanı.

3 senedir şampiyon olan takımı hazırlamak zordur kolay değil. Okan hoca bugüne kadar zaten minimum puan kaybı ile geldi.
İnşallah şampiyonluk gelirse zaten bir kadroda temizlik gelecektir diye düşünüyorum. Oyuncular da Juve macından sonra rehavet ile gelmişler nasıl olsa kazanırız diye ama öyle olmuyor, Hasan Sas'ın dediği olay ile birebir aynı Real'i 3-2 yenip Yozgat'a yenilmek;

İnsallah sene sonu benzemez ve biz şampiyon oluruz.

Iste artik topcular da okan da aklini basina alacak. Juveyi yendin diye sampiyon ilan etmeyecekler kendilerini. Pabuc pahali, hem clde gidebildigimiz yere kadar gidecez hemde ligde önumuze geleni tokat manyagi yapacaz.

Bu kudret var kadromuzda, tek iṣ topculari motive etmek, rehavete mahal vermemek. Bu da okanin iṣi

Juve maçı kazanılınca eleştiri yapanlara sallayan erinç şimdi gel anlat la konyaya niye ezildiğini, madem böyle oluyo bu işler

Ahahah konya maç yayınını da hakem rezaleti diye yazmışlar,kazanınca okan buruk üzerinden görülür kaybedince hakem katliamı

Juve maçı kazanılınca eleştiri yapanlara sallayan erinç şimdi gel anlat la konyaya niye ezildiğini, madem böyle oluyo bu işler

Ahahah konya maç yayınını da hakem rezaleti diye yazmışlar,kazanınca okan buruk üzerinden görülür kaybedince hakem katliamı

49. dk da 1-0 öne geçseni rakibe verilmesi gereken kartlar verilip rakip eksik kalsa güle oynaya 3 puanı alacaktın, ne demelerini bekliyorsun.

49. dk da 1-0 öne geçseni rakibe verilmesi gereken kartlar verilip rakip eksik kalsa güle oynaya 3 puanı alacaktın, ne demelerini bekliyorsun.

Galibiyetleri okan üstünden okuyosan mağlubiyetleri de okan üstünden göreceksin

Galibiyetlerde-sokannnnn

Mağlubiyetlerde-hakem katliamı,panik butonu,sıfır doğru cart curt :)

Yayını girişinde bu maç hakem yüzünden kaybedilmedi biz oynamadık dediler en az 10 defa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt