Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.559
- 30.459
- 1.988
İdrisle benim Galatasaray sevdam bir mi? İmkansiz bişey şovmen olabilir anca kendisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadrim sen iste baronda olursun, kartelde, tekel bayide
Aynen görmez miyimYayını girişinde bu maç hakem yüzünden kaybedilmedi biz oynamadık dediler en az 10 defa..
Bizim topraklarda olmaz o iş üstad. Max 1 sene karın tokluğuna oynayan adam alırsın 1 sene sonra altına lambo çekecek zammı alır. Gariban topçuyu taaaa ülkesinde bulup alacaksın. Ailesine kadar bakacaksın besleyeceksin barındıracaksin ki sana hep vefa borcu olsun. Bu topraklarda herkes kolay yoldan zengin olma derdinde.Bu takımın yarısı seneye lagvedilmeli.
Torreira, Davinson, Lemina, Barış, Sara... Alayından kurtulacaksın. Bize hayatının son maçına çıkıyormuş gibi oynayacak, aç ve gariban topçular lazım.
Aynen görmez miyim
Bak nasıl eleştirmişler
erinçden moderatör olmaz programın ciddiyetini düşürüyor. Futboldan da gram bilgisi yok.Ben avukatları değilim ama dinlediğim yayından azıcık kayıt verip teknik ekibi eleştirmediler dersen komik durur.
Görüntüler her şeyi anlatıyor bu adamların eleştirisi hep bu tarz göstermelik,tek kayıttan çıkarım değilBen avukatları değilim ama dinlediğim yayından azıcık kayıt verip teknik ekibi eleştirmediler dersen komik durur.
O konuda haklısın tabii, biz azıcık iyi oynayan adama hemen zam yapmak gibi muazzam bir politikaya sahip bir kulübüz ama yüzler çok eskidi. Bu konu ciddi bir sorun. 3 yıldır şampiyon olma, CL/AL oynama vs derken çoğunun kendisini kasması için bir motivasyonu kalmadı. Bu kadroda 11 oyuncusu olan birçok kişiden kurtulmazsak burnumuz boktan çıkmaz. Davinson mesela bize ilk geldiğinde kendini tekrar kanıtlama amacı vardı. Torreira'nın da aynı şekilde + hiç şampiyon olmamıştı hayatında, Sara 2. ligden gelmişti. vs vs. Geçen yıl da aynı durum vardı, Osi olmasa şu an ne halde olurduk acaba. Ligde maç oynamayı zulüm olarak gören oyuncularla bir halt yapamayız artık. Hoca değişikliği de bunu ne kadar değiştirir o ayrı bir konu.Bizim topraklarda olmaz o iş üstad. Max 1 sene karın tokluğuna oynayan adam alırsın 1 sene sonra altına lambo çekecek zammı alır. Gariban topçuyu taaaa ülkesinde bulup alacaksın. Ailesine kadar bakacaksın besleyeceksin barındıracaksin ki sana hep vefa borcu olsun. Bu topraklarda herkes kolay yoldan zengin olma derdinde.
Sen hiç gördün mü etrafta, ulan falanca tırnakları ile kazıdı geldi bende öyle olmalıyım diyen? Yok. Örnek verilenler hep kolay yoldan zengin olanlar.
Tembel bir ülkeyiz. Tembel olmasak her alanda gelişecek zekalar bu topraklarda var zaten. 80m Luk ülkeden forvet çıkmıyor yav böyle birşey mümkün olabilir mi mesela
Şahsen ben çok iyi yayın yaptıklarını düşünmesem de beğeniyorum.erinçden moderatör olmaz programın ciddiyetini düşürüyor. Futboldan da gram bilgisi yok.
Sadece teknik direktör üzerinden okunmaz her şey, https://www.gscimbom.com.tr/threads/gsc-futbol-nobeti-hedef-26.274516/post-17001360 bu mesajımı okuyabilirsin. Yanlışları var mı Okan hocanın evet illaki var ama gönderelim kendisini yerine kimi getireceksin, izlersin yıllarca Fenerbahçe şampiyonluklarını. Eleştirelim hocayı ama dozunda. Bu arada en çok eleştirenlerden birisiyim ama dünkü maç ile ilgili eleştirim rehavete izin vermemeliydi, iyi kötü golü bulmuşsun ama o golü de iptal ediyorlar o durumda da ayakta kalıp dönmek lazımdı onda da reaksiyon veren kimse olmadı bunu eleştirebiliriz onun dışında Yunus 10 numara olmuyor bunu eleştirebiliriz de ilk eleştirmemiz gereken hoca değil dün özelinde.Galibiyetleri okan üstünden okuyosan mağlubiyetleri de okan üstünden göreceksin
Galibiyetlerde-sokannnnn
Mağlubiyetlerde-hakem katliamı,panik butonu,sıfır doğru cart curt![]()
Dorsesiz tır ve canavar kamyon yarışları acayip sarıyor, tavsiye ederim.Futbolu bıraktım, Amerikan futbolu kurallarını öğretsin biri ona geçicem
Futbolu bıraktım, Amerikan futbolu kurallarını öğretsin biri ona geçicem
uyku mu tutmadı üstadBodo 2026'ds yalnizca 3 adet SL maci yapmis. City ve Inter'i yendiler, ATM'ye 2-1 yenildiler. Nasil oluyor da konsantrasyonlarini ust seviyede tutabiliyorlar? Bir bilene sormak lazim.
Burada daha 22:45..uyku mu tutmadı üstad