GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçlar peş peşe

28 Şubat Alanya
3 Mart Alanya
7 Mart Beşiktaş
10 Mart Liverpool

Göztepe macinin ertelenmesi iyi mi kötü mü bilemedim

Fener mac fazlasiyla lider olacak

Bu durum takimi lig yarisinda etkileyebilir

Bizim lehimize olan bir durum olsa zaten tff ertelemezdi
Hafta içine çektikleri maçlardan bizim ve Samsun'un maçını pazara alsınlar işte oradaki oyuncularda milli takıma biraz geç katılsın ne var yani?

Hafta içine çektikleri maçlardan bizim ve Samsun'un maçını pazara alsınlar işte oradaki oyuncularda milli takıma biraz geç katılsın ne var yani?
Zaten maçları hafta içine çekmek aşırı saçma iş yurt dışında oynayan bir ton oyuncun var gene bekleyeceksin salı gününü erken toplansan ne fayda. Takımın tüm yıldızları yurt dışında.

Bakın buraya yazıyorum bjk'liler bu Oh'u çok fazla abarymaya başladılar kesinlikle kötü futbolcu değil ama bir şeye olduğundan fazla değer vermeye çalışırsan da elinde patlar.

Bunu futbolcuların pek kafaya takacağını sanmam. En fazla burada bir kaç kişi Göztepe maçı tamamlana kadar kafa sevecektir Fb maç fazlasıyla lider oldu diye o kadar. Ha bir de Fbliler konvoya çıkacaktır şampiyon olduk diye.

Dalağı böbreği Anfield'da bırakıp 3 gün sonra Göztepe'ye gitmekten her türlü iyidir o maçın ertelenmesi.

Fener lider olursa belki ciddiye alırlar.
Liverpool maçına 10 gün var
Alanya ve bjk maçından 6 puan alırsak bence %99 şampiyon oluruz.
Bu maçlara özel prim vermeyen yönetim haindir. Kendini Liverpool'a saklayan futbolcu haindir

Fener lider olursa belki ciddiye alırlar.
Liverpool maçına 10 gün var
Alanya ve bjk maçından 6 puan alırsak bence %99 şampiyon oluruz.
Bu maçlara özel prim vermeyen yönetim haindir. Kendini Liverpool'a saklayan futbolcu haindir

Yönetim şu haliyle bile rezalet zaten verse ne olur vermese ne olur istifa etsin hepsi

Gs Honduras diye hesap varmis

herifin postlarinin altinda lpool chelsea liler flan kudurmus

vay be honduraslı renkdasimizi follow yapalım

Tff ertelemese ayni gun hem pool deplasmani hem göztepe deplasmani mi oynasaydik?

Milli maclar yuzunden hafta sonu oynanacak maclari hafta icine almislardi 1 ay önceden. Bize özel planan bisey degildi. Febe tur atlasa onlarinda maci ertelenecekti

1772264173246.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt