- 16 Haziran 2010
- 203.926
- 155.979
- 6.838
Maçlar peş peşe
28 Şubat Alanya
3 Mart Alanya
7 Mart Beşiktaş
10 Mart Liverpool
28 Şubat Alanya
3 Mart Alanya
7 Mart Beşiktaş
10 Mart Liverpool
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hafta içine çektikleri maçlardan bizim ve Samsun'un maçını pazara alsınlar işte oradaki oyuncularda milli takıma biraz geç katılsın ne var yani?Göztepe macinin ertelenmesi iyi mi kötü mü bilemedim
Fener mac fazlasiyla lider olacak
Bu durum takimi lig yarisinda etkileyebilir
Bizim lehimize olan bir durum olsa zaten tff ertelemezdi
Zaten maçları hafta içine çekmek aşırı saçma iş yurt dışında oynayan bir ton oyuncun var gene bekleyeceksin salı gününü erken toplansan ne fayda. Takımın tüm yıldızları yurt dışında.Hafta içine çektikleri maçlardan bizim ve Samsun'un maçını pazara alsınlar işte oradaki oyuncularda milli takıma biraz geç katılsın ne var yani?
Bunu futbolcuların pek kafaya takacağını sanmam. En fazla burada bir kaç kişi Göztepe maçı tamamlana kadar kafa sevecektir Fb maç fazlasıyla lider oldu diye o kadar. Ha bir de Fbliler konvoya çıkacaktır şampiyon olduk diye.Göztepe macinin ertelenmesi iyi mi kötü mü bilemedim
Fener lider olursa belki ciddiye alırlar.
Liverpool maçına 10 gün var
Alanya ve bjk maçından 6 puan alırsak bence %99 şampiyon oluruz.
Bu maçlara özel prim vermeyen yönetim haindir. Kendini Liverpool'a saklayan futbolcu haindir
Tff ertelemese ayni gun hem pool deplasmani hem göztepe deplasmani mi oynasaydik?Göztepe macinin ertelenmesi iyi mi kötü mü bilemedim
Gsye doyacagimiz ayni zamanda sinir küpü olacagimiz döneme girmiṣ bulunuyoruzMaçlar peş peşe
28 Şubat Alanya
3 Mart Alanya
7 Mart Beşiktaş
10 Mart Liverpool
Gs Honduras diye hesap varmis
herifin postlarinin altinda lpool chelsea liler flan kudurmus
vay be honduraslı renkdasimizi follow yapalım
Gs yüzyılını konya maçındaki fosforlu herif bitirdi bile 5 yıl sonra o fosforluyla anarız bitişiFikstüre tekrar baktım da GS yüzyılı kesin olarak son bulacak gibi duruyor.