Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 10.981
- 3.684
- 1.778
Kayserili epstein gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
duydum ki arkamdan ihanet peşindesin
sana sadece şarkı ikram etcem kardeş
feramuz ile recebin birleşimi dostumDeccal oldun iyice yoksa seni seviyorum
Elimize kim düşerse. Bir ara seçici olmuştum. Lanetlendim kuraklık girdi. Gönlüm geniş artık öyle hatalar yapmıyorumkimlerle sevişiyorsun
Feramuz ve Can forumdaki en büyük gsli genç olabilir. Kaderin cilvesi en çok da onlar ban yediferamuz ile recebin birleşimi dostum
rizeli can mıFeramuz ve Can forumdaki en büyük gsli genç olabilir. Kaderin cilvesi en çok da onlar ban yedi
Evetrizeli can mı
Feramuz banlanmadı Subutay Kesgin olarak geri dönecek bir günFeramuz ve Can forumdaki en büyük gsli genç olabilir. Kaderin cilvesi en çok da onlar ban yedi
Takibe takip yaparımtakip denilince baktım da ben halil vurucu isimli üyeyi niye ve ne zamandır takip ediyorum lan
Bak her seferinde ligin ortasinda su maci alirsak sampiyonuz gibi laflar ediyorsunuz ama bu ne kadar dogru bir soylem?Fener lider olursa belki ciddiye alırlar.
Liverpool maçına 10 gün var
Alanya ve bjk maçından 6 puan alırsak bence %99 şampiyon oluruz.
Bu maçlara özel prim vermeyen yönetim haindir. Kendini Liverpool'a saklayan futbolcu haindir
nasıl bir günah işledi lan Can? Adam ne yapsa affedilmedi
GSsini çok sevdinasıl bir günah işledi lan Can? Adam ne yapsa affedilmedi
Elimize kim düşerse. Bir ara seçici olmuştum. Lanetlendim kuraklık girdi. Gönlüm geniş artık öyle hatalar yapmıyorum
Reklamsız da var ama dediğinde haklısın.