GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün hücumda kötü değildik

istek olarak da kötü değildik

ama sene başından bu yana kronikleşen korkunç bir defansif yerleşim problemimiz var

atakları bir şekilde bitiremediğimiz her senaryoda rakip bizi eksik yakalayıp kalemize geliyor

konya da böyle juventus da böyle alanya da böyle öncesinde antep de hepsi

bugün hücumda kötü değildik

istek olarak da kötü değildik

ama sene başından bu yana kronikleşen korkunç bir defansif yerleşim problemimiz var

atakları bir şekilde bitiremediğimiz her senaryoda rakip bizi eksik yakalayıp kalemize geliyor

konya da böyle juventus da böyle alanya da böyle öncesinde antep de hepsi

Bizim ekibin savunma koçu kim

sinan yüzde 1 haklı yüzde 99 haksız

galatasarayın en berbat oynadığı maçlarda bile hocaya toz kondurmadan yorum yapmak da en az hıncal uluç kadar itici bir durum

sinanın her programına bakın sadece o maçta 1-2 oyuncuya takarak analiz yapıyor

hoca ile ilgili neredeyse tek yorumu yok

bun da türk futbolunda galatasaray medyasında korkaklığın moda olduğunu gösteriyor

Fenerle trabzon arasi 2 puan bu arada...

Goztepe-eyup nasil gexti bilmiyorumda eyupe dis gecirememislerse o kadar cekinmemizi gerektirecek deplasman degil gibi.

Bjk ve ts deplasmanlarina kitlendi gibi lig

savas cikmis. derhal lig iptal edilip bu haliyle tescil edilmeli.

Fenerle trabzon arasi 2 puan bu arada...

Goztepe-eyup nasil gexti bilmiyorumda eyupe dis gecirememislerse o kadar cekinmemizi gerektirecek deplasman degil gibi.

Bjk ve ts deplasmanlarina kitlendi gibi lig
Bence bjk. Ts de iyi de en azından fazla ters gelmiyorlar

sinan yüzde 1 haklı yüzde 99 haksız

galatasarayın en berbat oynadığı maçlarda bile hocaya toz kondurmadan yorum yapmak da en az hıncal uluç kadar itici bir durum

sinanın her programına bakın sadece o maçta 1-2 oyuncuya takarak analiz yapıyor

hoca ile ilgili neredeyse tek yorumu yok

bun da türk futbolunda galatasaray medyasında korkaklığın moda olduğunu gösteriyor

Sinan, Eski Açık tayfası, Otopark, Karakullukçu.

Okan hocayı en eleştireni bile çok seviyor ve takımda kalmasını istiyor.

Sinan, Eski Açık tayfası, Otopark, Karakullukçu.

Okan hocayı en eleştireni bile çok seviyor ve takımda kalmasını istiyor.

okan hoca gitsin diye ben de demiyorum

ama kardeşim allahtan korksunlar yav 3 gün önce tarihi bir rezaletin eşiğinden dönüldü

programlarına tek tek baktım torreira, barış vb gömülmüş ama bir tanesi bile okan buruk diyememiş

sonra da dönüp millete ahkam kesiyorlar eleştiri yapmayın diye

okan hoca gitsin diye ben de demiyorum

ama kardeşim allahtan korksunlar yav 3 gün önce tarihi bir rezaletin eşiğinden dönüldü

programlarına tek tek baktım torreira, barış vb gömülmüş ama bir tanesi bile okan buruk diyememiş

sonra da dönüp millete ahkam kesiyorlar eleştiri yapmayın diye

Renktaşım iyi niyetinden hiç şüphem yok o nedenle belki sen kaçırmış olabilirsin, maçın gecesi eski açık'ı aç izle tekrar. İnan bana herhalde 1 saat aralıksız Okan hoca eleştirisi yaptılar.

O zamanlar kazanınca elestiriliyordu diyenler bugun kaybedince övüyorlar :asd:

Renktaşım iyi niyetinden hiç şüphem yok o nedenle belki sen kaçırmış olabilirsin, maçın gecesi eski açık'ı aç izle tekrar. İnan bana herhalde 1 saat aralıksız Okan hoca eleştirisi yaptılar.

o gün için eski açık izlemedim

sinanı izledim
ılgazı ve berki izledim

40 dk turu alan adam barışı gömdüler 1 dk hoca konuşmadılar

bu arada sinan da berk de ılgaz da benim de sevdiğim adamlar

ama medyadaki takımcılığın artması maalesef bunları da gereksiz korumacı, çekingen ve yıkama yağlama yorumlarına sevketti

Evet ama buna da ihtiyaç var Emre inan. Fenerlisi o'su bu'su o kadar şerefsizce yayın yapıyor ki. Var mı bizim yayıncılardan durduk yere fenere beşiktaşa çamur atan? Yok. Ama maşallah onlardan her yayında bir şeyler geliyor. Yani GS'li olmayıp da izlediğim bi Hasan Arda var zaten o da malum işin gırgırını döndüren birisi.

defansimiz s.o.s veriyor, bügün Hadergjona ismini duymaktan gina geldi bana, her kanatdan gelen atak ve kesilen orta resmen ciddi gol tehlikesi oluyordu, alanyanin capi belli, liverpool böyle firsatlari bos gecmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt