GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Beşiktaş'ın yarınki Rize maçı için yaptığı kitabını al gel olayını çok sevdim. :tbr: Turnikelerde kitaplar görevliler tarafından toplanacak ve ihtiyaç sahibi öğrencilere bağışlanacak. Bence çok iyi bir sosyal sorumluluk projesi. Helal olsun. Böyle şeyler çok kıymetli, biz zaten lisemizle memlekette nice nice güzel insanlar yetiştiriyoruz ama böyle projelere de daha çok yer vermeliyiz.

Üçüncü (Batuhan Şen) ve dördüncü (Enes Büyük) kalecilerimiz sakat. U19 Takımı'nın ikinci kalecisi (Arda Yılmaz) Alanya'ya götürüldü. Üçüncü kalecisi (Hamza Özalp) sanıyorum ilk kez A takım antrenmanına çıktı. Bütün bu süreçte U19 Takımı'nın beşinci kalecisi Arda Koşutan her nasılsa babasından dolayı gündem ediliyor. Çocuk altyapıda antrenman kalecisi görevi yapıyor, muhtemelen tesislere babasıyla gidip geliyor. Uğraşılması gereken tonla iş varken bu çocuğun üzerine gidilmesi ne kadar saçma.
kim üstüne gitmiş ki

3-5 tane twitter hesabı yazmış sadece az takipçili onlar da

Bu arada Beşiktaş'ın yarınki Rize maçı için yaptığı kitabını al gel olayını çok sevdim. :tbr: Turnikelerde kitaplar görevliler tarafından toplanacak ve ihtiyaç sahibi öğrencilere bağışlanacak. Bence çok iyi bir sosyal sorumluluk projesi. Helal olsun. Böyle şeyler çok kıymetli, biz zaten lisemizle memlekette nice nice güzel insanlar yetiştiriyoruz ama böyle projelere de daha çok yer vermeliyiz.
derbi haftasında ittaşı övecek paylaşımlardan uzak durmanı öneririm nedim markaryan

derbi haftasında ittaşı övecek paylaşımlardan uzak durmanı öneririm nedim markaryan

Futbol başka bu başka Caferim.

Bu memleketin çocukları için kim olursa olsun eğer bir şey yapıyorsa taktir etmeliyiz.

Maç günü zaten yine AA Beşiktaş diye bağırırız o ayrı.

Tüpraş Stadyumu açıldığından beri Beşiktaş-Galatasaray derbileri

Beşiktaş: 7 galibiyet
Beraberlik: 1 beraberlik
Galatasaray: 1 galibiyet
Yenmemize firsat vermiyorlar ki bilincli bize yapilan seyler var.Diagneye gosterilen kirmizi kart
Harika herif valla
Turnuvada daha da değerlenir. Piyasası çok dusuktu bir iki sene evvel çökmek lazımdı
Bizim mactan once bile Mc Kennie Juventusta nasil oynuyor sasiriyorum diyenler vardi.Locatelli icin 1-2 sene once yeteneksiz babinda konusuldu.

Çin veya Japon takımı hiç olmaması garibime gitti. Oralarda futbol ne alemde hiç bilmiyorum gerçi.
Garip olan bir şey yok biz bilmiyorsak demek ki dünyanın en büyük 25 sıralamasına girmemeleri normal dünyada futbolun en popüler takip edildiği ülkelerden biriyiz

Milan ve interin de vardır yav

Doktorum yıllar önce okuduğum bi dergide Avrupa futbolu tarihi köşesi vardı, orada anlatılıyordu bu durum çok daha detaylı şekilde.

Ama şöyle özetleyeyim (hatırladığım kadarı ile), Juventus gerçekten şaka maka ülke çapında taraftarı olan tek takım. Hatta İtalya'nın Takımı deniyor Juventus'a 2000'lere kadar.

Milan-Inter-Napoli-Roma gibi takımlar biraz daha şehrin dışında çıkmayı başarıyor taraftar anlamında ama daha bölgesel yoğunlukta kalıyor. Mesela Maradona dönemi Napoli'nin Güney İtalya'da çok meşhur bir takım haline gelmesi gibi.

Juventus'un şöyle bi durumu var, 1930'lardan 90'lara kadar mı ne açık ara İtalya'nın en başarılı kulübü. Bu nedenle kendisindeki popülerlik bambaşka bir seviyede ülkede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt