GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen giderse forvete kimi almalıyız artık Osimhen sonrası beklenti çok büyüdü Galatasaray'ın golcüsü her zaman Dünya klası olmak zorunda

Osimhen giderse forvete kimi almalıyız artık Osimhen sonrası beklenti çok büyüdü Galatasaray'ın golcüsü her zaman Dünya klası olmak zorunda

Osimhen çok özel bir oyuncu. Herhangi bir oyuncuyla yerini dolduramazsın maalesef. Yerini doldurabilecek 2-3 oyuncu var onlar da gelmez zaten.

Maalesef bir mucize olmadığı takdirde biz en az 20-25 sene Osimhen'in yerini dolduramayız.

Yav yarın derbi var, bugün günlerden Cuma ve bi tane Galatasaray'lı youtube kanalında yayın yok maçla ilgili

Harbiden sonra laf edince de bizi sürekli eleştiriyorsunuz oluyor

İş mi bu yaptığınız

Bu tottenham fa cupta da havlu atmis evinde...

Ulan rakitic ya...

Maç günü maçtan başka hiçbir şey düşünemiyorum, kilitleniyorum resmen.

Tek isteğim acilen maçın başlaması, o gerginliği yaşarken foruma girip bir yandan takıma sövenlere ayrıca sövüp kavga etmek, maç sonu da keyifle youtube'dan eziklerin morarmasını seyretmek

Eğer ters sonuç olursa

Hayattan soğuyorum, hiçbir şey yapasım gelmiyor, dünyadan ve kendimden nefret ediyorum, tercihlerimi sorguluyorum, nerden geldim nereye gidiyorum taraftarlık akıl işi mi neden böyleyim falan, cinsel tercihimi bile sorgulayacak kadar depresyona giriyorum abv böyle futbolun

Keremin cezasını yaz ayında cektirecekler çok büyük skandaldır bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt