- 4 Ağustos 2009
- 90.630
- 71.709
- 5.188
Başaka 0-10 yeniliyoruz lpolla 0-0 kalıyoruz kabul mubaşak+liverpool zaferi
duamız belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başaka 0-10 yeniliyoruz lpolla 0-0 kalıyoruz kabul mubaşak+liverpool zaferi
duamız belli
Alırım abi.Başaka 0-10 yeniliyoruz lpolla 0-0 kalıyoruz kabul mu
Başaka 0-10 yeniliyoruz lpolla 0-0 kalıyoruz kabul mu
Hepimiz (yine) çok üzüldük ve sinirlendik bu gece doğal olarak ama çok enseyi karartmanın manası yok. Bu maçı kaybetseler, belki Liverpool maçı dönüşü bizimkiler iş bitti rehavetine girip Başakşehir'e yenilecekti akıllar CL'de olacağı için ve sonra yine başa dönecektik ki bu sefer belki bizim topçularda 8 ve 7 puan öne geçip ''burdan verir miyiz'' düşüncesi yer edinecekti. Ki bu maçı kaybetseler de kopacaklarını düşünmek iyimserlik bence. Adamlar zaten şampiyonluğa inanmıyorlar, mucizeyi kovaladıklarının onlar da farkındalar. Fark 8 puan olduğunda da bırakmamışlardı mesela. Zaten alışmışlar bizi geriden takip etmeye. Fark açıldıkça daha rahat oynuyorlar kaybedecekleri bir şey olmadığı için. Bu hayatta gerçekleşen ya da gerçekleşmeyen her şey, gelecekte gerçekleşecek ya da gerçekleşmeyecek başka bir şeyin sonucunu değiştirebilir. Bunu unutmamak lazım. Biz kazandığımız zaman onların da kazanması, biz kaybedince onların da kaybetmesi, biz 1 puan alınca onların maçı hepten kaybetmesi vs gibi düşünün.

YokBizim Göztepe ile oynayacağımız maçın tarihi belli mi
Göztepe deplasmanı da zor maç yav
dokuluyorlarGöztepe deplasmanı da zor maç yav
basak maci skor werSkriniar gittiğinden beri fb sıçıyor
Sn.buruk bu rekoruda kiracaktir
Yok ya yenilemek icin once olmasi lazim. Olsaydi yenilerdim ama. Hic yoksa daha sonra satisa cikacak orda bulman lazim. O cok cok zor iste
Ben ASY de de kombineliydim yeni stad dahil 6 sezon arka arkaya, hepsinde dahildi.
Fb macindan önceki sali ya da carsmba diyorlarBizim Göztepe ile oynayacağımız maçın tarihi belli mi