GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın kadro nasıl olacak diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Osimhen kesin oynamalı, erkenden skoru bulup değiştirmek lazım. Sane,yunus,sallai fw arkası 3lü oynasın

Sara ve lemina göbek

Eren, singo, sanchez, boey savunma

Kale uurcan

As kadro çıkıp skoru aldıktan sonra yedekler oyuna alınmalı ve dinlenmesi gereken oyuncular çıkarılmalı. Tamamen yedek kadro çıkınca olmuyor, önce skoru almak şart.

CL'deki güçlü oyunumuzun neticesi olarak birçok oyuncumuza reddedilemeyecek teklifler gelecektir. Bu durumda takımda kabuk değişikliği olacaktır. Yerlerini çok akıllıca doldurmalıyız. Şimdiden bazı oyuncularla anlaşılmalı.

İcardi -> Sözleşme Sonu
Sara -> 45m Euro
BAY -> 60m Euro
Sallai -> 15m Euro
Asprilla -> Sözleşme Sonu
Zaniolo -> 8m Euro
Sane -> 10m Euro

Lang -> 30m Euro
Boey -> 12m Euro
Yabancı ST
Deniz Gül
Ümit Akdağ
Arda Okan
Yabancı Presçi 10NO
Yabancı Driplingçi DOS
Yabancı Sağ/Sol açık
Solak Stoper
Hakan Çalhanoğlu

Bir haftadır içerdeyim. Sane kırmızısı yüzünden mapusa düştüm. Ben hala Live maçında iptal edilen ikinci golde kaldım. Juve maçında da 6. golü bulacağız diye hakem maçı oynatmamıştı. Son 16 turunda bu seviyede ben o golün hata sonucu iptal edildiğine zerre inanmıyorum. Bilinçli şekilde ikinci maça şansları olması için kollandılar. Maç 2-0’a gelseydi juve maçından farksız hale gelecekti. İnş ikinci maç o golü aramayız.

geçtiğimiz 2 yılda da böyleydi yaw bizim zor depler 2. yarıya geliyor full vura vura gittik
Geçen sene nispeten zor deplasmanları vardı burada bir Konya’yı hatırlıyorum.

Bir de geçen sene sadece Kayseri’ye beklenmedik puan kaybı yaptılar, Beşiktaş maçı ikisinde de içerde diye saymıyorum.

Şu an puan kaybettikleri 3 maç da aşırı kolay maçlardı, Antalya’yı Antep bile dağıttı mesela.

Süper kupada bizimkilerin ciddiyetsizliği + eksikler + fenerli hıyarların sanki Real Madrid ile oynuyormuş gibi bi efor sarf etmeleri sonucu maçı kazanınca bunların tüm eksikleri halı altına süpürüldü. Galatasaray çok kötü, Fener müthiş diye lanse edildi.

Fener'in maçlarını düzenli olarak izleyen herkes biliyor ki bu hıyarlarda bir cacık yok. Haftalarca Asensio'nun şapkadan tavşan çıkarmalarıyla lige tutundular. Bizim mallığımız da bunlara can suyu oldu ara transfer döneminde.

Biz kendi ritmimizi bulduk, bunlar da özüne döndü. Olay bundan ibaret.

1773478242116.webp

Hocanin en son sahad olmadigi mac

yıllardır tvde herhalde bin tane falan yorumcu görmüşümdür ne saçma sapan adamlar gördüm hiç futbolu bilmeyip tvye çıkanlar , gtten atanlar falan ama hiç bunun kadar futbolu biliyor gözüküp,kendini bir şekilde satmayı becerip bir boktan anlamayan başkasını görmedim yav 250 saat fm kariyeri var iki üç süslü söz biliyor diye adnan aybaba'dan hallice herifi pembe g.tlü tayfa başımıza yorumcu diye pazarladı

Bernardo silva yahut brahim diaz için bütün şartları zorlamalıyız

Şöyle zehir gibi ara pas salabilen bir oyuncu lazım o bölgeye. Varsın biraz press vs konularında eksik bıraksın, en kötü ihtimalle aşırı zorlu ŞL deplasmanlarında vs yedek oturur veya 60 dk oynar çıkar vs. -Tabii Bernardo Silva istisna bir isim-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt