GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şaka maka tarihe tanıklık ediyoruz yaw, 4 yılı devirmek üzereyiz aynı zamanda avrupada da baya bi sivrildik bu yıl, olmasa biraz eksik olacaktı

2000de yaptığımız hatayı yapmayalım kadro güçlenerek devam etmeli

biz de bunun tadını çıkarmalıyız, muhtemelen ömrümüz boyunca 3 kez falan görebileceğimiz hegamonyalardan birini görüyoruz

Sene sonu bu takıma transfer başlamadan acilen dünya çapında bir sportif direktör lazim ozellikle hoca transferi hic bulasmamali sportif direktör olmadan almayida satmayida beceremiyoruz

Sene sonu çok iyi bir 10 numara alalım gerekirse 50 m euro'ya sağlam bir adam çekelim artık oturmuş kadroya çok takviye değil net takviyeler yapmak lazım.

Üstüne yerli futbolculara çökmek lazım.

Aral Şimşir, Deniz Gül her şartta yabancılar kadar yerlileride iyi yapmak zorundayız.

IMG_7432.webp

Şükür hislerimde yanılmadım

inş pool maçında enerji sorunu yaşamayız yav dağılmayalım orada durduk yere.Çok ciddi enerji sarfettik son 3 maçta ondan dolayı bir korktum ben

Bu sezon sampiyon olup cl direkt gidersek söyle bi transfer döenmi beklerim

Ugurcan
Singo Van Dijk Apo Jakobs
Torreira Camavinga Manzambi
Sane Osi Baris

Jankat
Boey Sanchez Ünyay Eren
Lemina Sara
Yunus Saibari Lang
Brobbey

O kadar transfer yaptırmışsın yine mi sane.

Sene sonu bu takıma transfer başlamadan acilen dünya çapında bir sportif direktör lazim ozellikle hoca transferi hic bulasmamali sportif direktör olmadan almayida satmayida beceremiyoruz

Sd kesin başarı değil maalesef. Yancı, komisyoncu vs çıkarsa fb gibi oluruz.

Bizim tek problemimiz geç transfer yapmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt