GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.lige baktim.

Bu Erokspor nedir,kimdir? Baskette de Erok var iyi giden?

Su Amed olaki gelirse ortam sacmalayabilir, aptal bir deplasman olabilir. Sicak bakmiyorum.
Cb'nin futbol oynamaya başladığı semt takımıymış, esas kuruluş lokasyonu Kasımpaşa, sonradan Esenler'e kaydırılıyor. Herhalde tüm branşlarda bir anda neden görmeye başladığımız daha net anlaşılıyordur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Liverpool u eleyen Psg yi de eler. Psg yi eleyen Madrid i de eler. Madrid i eleyen kupayı da alır.
Böyle 500binlik araba bakıp dur 50 arttırayım ne varmış dur bi 50 daha arttırayım diyerek en sonunda 2milyonluk araba bakan dayılar gibi ben bu kafadayım. Sonuna kadar zorlayalım CL yi. Sahada kafa bacak falan bırakalım.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Liverpool maçı ölüm kalım maçı değil, biz geleceğimiz yere geldik bence.

Şu an real gelse anfield'da fark yiyip elenebilir. Kendimizi kaptırmaya gerek yok, seneye yine şampiyonlar liginde olabiliyor musun işte başarı budur.

Liverpool u eleyen Psg yi de eler. Psg yi eleyen Madrid i de eler. Madrid i eleyen kupayı da alır.
Böyle 500binlik araba bakıp dur 50 arttırayım ne varmış dur bi 50 daha arttırayım diyerek en sonunda 2milyonluk araba bakan dayılar gibi ben bu kafadayım. Sonuna kadar zorlayalım CL yi. Sahada kafa bacak falan bırakalım.

Acikcasi liverpoolu eleyen PSG yi eler diyemem ama kafa tutabilir. PSG barcola, kavara , bazen Dembele ve Doueden ekmek yiyor. Futbolu bayik bir futbol.

Ama Real mesela city karsisinda eksiklerine ragmen karakter koydu taraftariyla vs.

Biraz futbol sansi vs her sey olabilir(sonucta son 8 de hakem skandali riski azalir) ama ben sonuc ne olursa olsun bu sezondan fazlasiyla tatmin oldum.

Kasim ayinda moralim bozulmustu epey ama kadro derinligi vs ile cok net bir duruma geldik. Daha onemsedigim kisim seneye buralari tekrar oynamamiz.

Mac 0-0 ken yapilmasini cok degerli buluyorum. Haksiz isler pesinde kosmadigimiza imza atan bir Ugurcan tavrini tebrik etmek lazim. Ufak detay ama muhim detay.

Iyide pozisyon ofsayt orda hakem art niyetinden kaldirmiyor. Sart degil orda mother theresa yi oynamak. Birde ofsayttan gol yemek var, sonra kornerden gol olsa herkes neden ofsayt pozisyonda iyilik abidesini oynuyorsun diye kizar. Yoksa kiymetli hareketi o baska.

Acikcasi liverpoolu eleyen PSG yi eler diyemem ama kafa tutabilir. PSG barcola, kavara , bazen Dembele ve Doueden ekmek yiyor. Futbolu bayik bir futbol.

Ama Real mesela city karsisinda eksiklerine ragmen karakter koydu taraftariyla vs.

Biraz futbol sansi vs her sey olabilir(sonucta son 8 de hakem skandali riski azalir) ama ben sonuc ne olursa olsun bu sezondan fazlasiyla tatmin oldum.

Kasim ayinda moralim bozulmustu epey ama kadro derinligi vs ile cok net bir duruma geldik. Daha onemsedigim kisim seneye buralari tekrar oynamamiz.
Seneye neyi iyileştirebiliriz takımda benimde aklıma takılıyor yav. Yabancı sayısı bizi çok zorlayacak şuan Icardi ve kiralıklar ayrılsa bile Singo-Sanchez-Jakobs-Lemina-Torriera-Sara-Sallai-Sane-Osimhen var. 1 atımlık barut var elimizde

Iyide pozisyon ofsayt orda hakem art niyetinden kaldirmiyor. Sart degil orda mother theresa yi oynamak. Birde ofsayttan gol yemek var, sonra kornerden gol olsa herkes neden ofsayt pozisyonda iyilik abidesini oynuyorsun diye kizar. Yoksa kiymetli hareketi o baska.
Olabilir(ben hatirlamiyorum o detayi Tuna da aynisini soyledi)

Ama karakterden bahsediyorum sahada anlik gosterilen. Fener macinda ruzgar esse eller kalkiyor heeee hoooo oluyor ya. Onlari bizde gormemek, oyle goruntu cikmamasi bizden beni baya mutlu ediyor.

Son düzenleme:
Şu kadroyu kursak gelecek sene Cl de neler olur?
Van Dijk sağ stoper, Kerim sol stoper, Torreira yerine Lemina gibi versiyonları da yapılabilir. Osimhen’den sonra ne Van Dijk ne de Kenan hayal gibi gelmiyor artık.
Ekli dosyayı görüntüle 318328
Silvaya gerek yok bence, artik genc oyunculara yönelelim. Artik suyu cikmis oyunculara degil gelecegi olan oyunculara yatirim yapmak lazim. Burasi gelismekte arabistan ligi degiliz. Van dijk icinde aynisi gecerli ama illa yasli gelecekse van dijk gelsin 1+1 ile. Stoperler tecrübe ve pozisyon bilgisiyle isi götürebiliyor. Bu yüzden o olur ama uzun kontrat ile degil tabiki.

Olabilir(ben hatirlamiyorum o detayi Tuna'da aynisini soyledi)

Ama karakterden bahsediyorum sahada anlik gosterilen. Fener macinda ruzgar esse eller kalkiyor heeee hoooo oluyor ya. Onlari bizde gormemek, oyle goruntu cikmamasi bizden beni baya mutlu ediyor.
Evet orda haklisin. Oyuncular karekterli olmasi cok kiymetli.

Sevgili Renktaşlar ben bizi şimdiden Şampiyon etmelerden yeminle rahatsızlık duyuyorum...

Kimsenin eğlencesine çomak sokmak istemiyorum yeminle ama 3-4 hafta konsantrasyon ve sabır please 🙏

Pekala.

Kendisine mesafe koymus olmam gercegi degismedi.
Neden mesafelisin? Öpüşüp barışın @Emre Zeytinli

Romance Love GIF by Hooked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt