GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Renktaşlar ben bizi şimdiden Şampiyon etmelerden yeminle rahatsızlık duyuyorum...

Kimsenin eğlencesine çomak sokmak istemiyorum yeminle ama 3-4 hafta konsantrasyon ve sabır please 🙏
Bencede daha
Göztepe trabzon samsun deplasmanlari var
Kocaeli kokobahce evimizde. Cok zor fikstür halen

Sevgili Renktaşlar ben bizi şimdiden Şampiyon etmelerden yeminle rahatsızlık duyuyorum...

Kimsenin eğlencesine çomak sokmak istemiyorum yeminle ama 3-4 hafta konsantrasyon ve sabır please 🙏
Bencede daha
Göztepe trabzon samsun deplasmanlari var
Kocaeli kokobahce evimizde. Cok zor fikstür halen
Göztepe cok iyi durumda degildi sanki. Burda en önemli mac trabzon maci olur gibi, cl icin oynadiklari icin. Ayni hafta menerde jkye karsi oynayacak. Trabzonu atlatirsak kocaeli zaten ic saha, samsunda daha sonra ve gecilmicek deplasman degil suan icin. Trabzonu gecersek mener maci prosedür maci olur.

Geçen yaz 150 milyon euro olan bütçe sadece Osimhen'e mi özledi yoksa bu sene de 150 milyon olur mu?

Aga iyi giden takimi koruyup ekleme yapmak gerekir neden herkes yazin buyuk kabuk degisimi falan anlatiyor ben anlamiyom

Tabii sinir matematigi onemli ama ben oyle buyuk 10 kisi git 15 kisi gel gibi bi donem beklemiyom faydasini da gormeyiz bence

ucl almak için osimhen gibi en az 2 tane daha 75-100 milyonluk topçuya ihtiyaç var. Sönmüş yıldızlarla olacak iş değil. Hadi birini bonservissiz getirdin diğerine bir 75 filan sıkman lazım. Osimhen'i de elde tutacaksın bu arada. Yani gelecek sezon denenebilir böyle bir şey zaten bir daha bu kadar bütçeler olur mu kulüpte şüpheli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt