Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.559
- 8.022
- 1.428
Ekleme yapayım.Jelert? (bize karşı oynadı diye aldırdı, 3 maç sonra bir daha süre vermedi)
Frankowski? (totalde 8 milyon bonservis, 3 maç sonra Kaan'ı sağ bek oynatmaya başladı tekrar)
Tete (bizim seviyemizde bir herif değildi ama gidip Rashica yerine bunu aldırdı)
Zaha (Zaha mı, saha mı diye şaka yapıyordu gelirken, herifi santrafor oynattığı 2 gol attığı TS maçı sonrası gidip yedek bıraktı, daha da oynatmadı doğru düzgün)
Ziyech? (hadi bitikti diyelim, demek ki oyuncunun son durumunu bile analiz edememişsin)
Sallai (kanat diye aldırdığı adamın kanatta bizde bir halt yapamayacağı belli olunca sağ beke evirmek zorunda kaldı)
Oliveira? (en çok istediği orta sahaydı, 1 sezon sonra heriften vazgeçip Demirbay aldırdı)
Midjö? (yedek diye aldırdı, totalde 5 tane filan maçı var)
Seferovic? (yarım devre sonra yolladı, Icardi piyangosu ortada yokken listenin 1. sırasındaki herifti)
Cuesta'ya bunu istemiyorum diyemedi
Demek ki topçudan anlamadığı bir mit değil, gerçek.
Almaya çalışıp alamadıkları zalewskide var hücumcu kanat bek iyiki alamadılar oda angelinonun aynısını yaşayacaktı.Birde bu yıl ederson var.Edersonu man city maçlarınının birkaçını izleyen bize uymayacak bir kaleci olduğunu anlar ancak bizim teknik ekip gerçekten kendi oynattıkları taktiğe göre hangi oyuncu uyar bilmiyorlardı bu trajikomik birşey o kadar olur mu diyorlar ama öyle malesef.Scout ekibimiz 3. 4.lig takımları scout ekibine eş değerdir.Adamlar ne iyi seviyede oyuncu bulabiliyorlar ne de ilgilenilen oyuncuları analiz yapabiliyorlar jelerti angelinoyu zalewskiyide sokacak olan bunlardı.Onun harici dünyada hiçbir teknik direktörün işi oyuncu bulmak değil burada okan buruğa hak veriyorum.Ancak haksız olunan konu bu klübe acilen sportif direktör ve scout ekibi komple değişmeli.100lerce milyon euro harcayıp sadece 4te 1 veya 4te 2sinden iyi performans alıyorsun.Herhangi ortalama zekalı bir scout jelert angelino transferini hocamızın oynattığı taktiğe uyacağını düşünemez.Sadece bu yıl yüksek maliyetli ve bilinen kendini kanıtlamış oyunculara para verebilmeye başladık o yüzden net iyi oyunculara sahibiz.Umarım bu durum düzelir veya düzelmiştir.Gardi o yüzden gsnin yükselişini başlatan adamdır ve şampiyonluğun %40 50sini yazarım.Çünkü o transferler yapılmasa asla ne okan hoca ne yönetim kalabilirdi klüpte.