GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1773647660252.webp

Ciddi ciddi burayi puan farki acarak ciktik

Can Uzun'u 10 numara olarak almalıyız.

Seneye gerekirse paranın büyük kısmı buraya ayrılmalı.

Rüyamda Barış M.United'a gidiyordu. Muhtemelen sene sonu orası olmasa da başka bir Avrupa takımına kendisini yolcu edeceğiz hiç istemesemde.

O yüzden yerli omurga için bu tarz bir hamle ve bana göre Ozan Kabak şart.

Sadece şu 2 isim yerli olarak gelse önümüzdeki 4-5 seneyi daha kurtarırız.

Geri kalan isimler ise elit bir 6-8 numara ve stoper ile Osimhen tarzı forvet olmalı.

demekki neymiş, geniş kadro ve birbirine yakın kalitede oyuncu gurubun varsa lig ve cl bir arada yürür şekil a daki gibi. bu saçmalığı çıkartan vizyonsuz loser camia bjk ile fb bizi de kendi karanlığının içine çekmeye çalışıyor. algılara çok çabuk kapılıyor bizim taraftarlar. bu forumda şu saçmalığa çanak tutan azımsanmayacak sayıda bir kitle var. birde utanmadan, sırf ben haklıyım, bir söz attım ortaya kesinlikle arkasında durmalıyım düşüncesi ile hareket edip boş boş argümanlarla vizyonsuz ve aptalca fikirlerini burada millete empoze etmeye çalışıyorlar. yanılıyorsun, haksızsın kardeşim bu kadar basit.

lavuklar kendilerini küme düşmekten kurtaran mehmet ali aydınları tff başkanı yapmak için her şeyi yapacaklar

yoksa bizi durduramayacaklarını biliyorlar haysiyetsizler

Bu milli aranın erken olması tamamen Montella'nın saçmalaması. Hıyarlığın alemi yok ama oluyor işte.

Juventus Kenan'ı, Real Madrid Arda'yı, İnter Hakan'ı gönderecek mi erkenden? Hayır. Biz Göztepe maçımızı erteletiyoruz ve belki de derbiden 3 gün önce veya 3 gün sonrasında oynanma ihtimali yaratıyoruz. Milli ara sonrası fikstürümüzü sıkıştırıyoruz. Böyle rezillik yok ya.

Bu milli aranın erken olması tamamen Montella'nın saçmalaması. Hıyarlığın alemi yok ama oluyor işte.

Juventus Kenan'ı, Real Madrid Arda'yı, İnter Hakan'ı gönderecek mi erkenden? Hayır. Biz Göztepe maçımızı erteletiyoruz ve belki de derbiden 3 gün önce veya 3 gün sonrasında oynanma ihtimali yaratıyoruz. Milli ara sonrası fikstürümüzü sıkıştırıyoruz. Böyle rezillik yok ya.
Bir yandan da şöyle iyi olabilir. Liverpool maçına sonrasını düşünmeden tüm gücü verme şansımız var. Olumsuz bir sonuç lige de yansıyabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt