Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.269
- 24.318
- 3.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
McTominay +30 milyon euro(banka teminatlı)60+ banka teminat mektubu ve tek yılda ödeme
55 yada 60 milyon serbest kalma maddesi vardı. Bu istekleri ciddi ise Noa Lang+ para ile çözmeye çalışırlar.
Kaldırmaya çalışıyormuşuz
Kaldırmaya çalışıyormuşuz
O dönem Cragnotti diye zengin ve güçlü başkanları vardı.2000 2001 Roma şampiyon oldu. Fatih Terim Fioya gittiğinde Batistuta Roma'ya gitti.
Lazio 2000'de şampiyon oldu
2002'de Juve şampiyon oldu. Galiba son hafta Lazio'ya mağlup oldu. Ronaldo ağlamıştı.
Lazio'nun dağılması ise emin olmasam da 2002 olmalı.
Normalde sıradan takımdı ama sonra kim satın aldıysa bir anda para harcamaya başladılar. Galiba her şey Bosman kurallarıyla başladı ( Real, A. Madrid de o dönem epey para harcadı)
Roma da onlar başarılı olunca hamle yaptılar (Sonuca daha çabuk ulaştılar) Ikisinin de ömrü fazla uzun sürmedi.
Zaten yıllardır stad yapmamalarını da anlamıyorum.
lan temasın basiti mi olur? arkadan değerek dengesini bozuyor işte
Maçın başında verdiği penaltı yanlıştı benceİzledim maçı, hakem müthiş maç çıkardı. Helal.
İzledim maçı, hakem müthiş maç çıkardı. Helal.
ama yanlış karar.Pozisyondan bağımsız bizim hakemler VAR çağırdığında mutlaka karar değiştiriyor Allah'ın emriymiş gibi. Bu açıdan bu karar şaşırtıcı ve cesur olmuş.