GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2000 2001 Roma şampiyon oldu. Fatih Terim Fioya gittiğinde Batistuta Roma'ya gitti.
Lazio 2000'de şampiyon oldu
2002'de Juve şampiyon oldu. Galiba son hafta Lazio'ya mağlup oldu. Ronaldo ağlamıştı.
Lazio'nun dağılması ise emin olmasam da 2002 olmalı.
Normalde sıradan takımdı ama sonra kim satın aldıysa bir anda para harcamaya başladılar. Galiba her şey Bosman kurallarıyla başladı ( Real, A. Madrid de o dönem epey para harcadı)
Roma da onlar başarılı olunca hamle yaptılar (Sonuca daha çabuk ulaştılar) Ikisinin de ömrü fazla uzun sürmedi.
Zaten yıllardır stad yapmamalarını da anlamıyorum.

Napoliden takasla adam alalim diye baktim heriflerin yaşlı bok gibi kadroları var.

2000 2001 Roma şampiyon oldu. Fatih Terim Fioya gittiğinde Batistuta Roma'ya gitti.
Lazio 2000'de şampiyon oldu
2002'de Juve şampiyon oldu. Galiba son hafta Lazio'ya mağlup oldu. Ronaldo ağlamıştı.
Lazio'nun dağılması ise emin olmasam da 2002 olmalı.
Normalde sıradan takımdı ama sonra kim satın aldıysa bir anda para harcamaya başladılar. Galiba her şey Bosman kurallarıyla başladı ( Real, A. Madrid de o dönem epey para harcadı)
Roma da onlar başarılı olunca hamle yaptılar (Sonuca daha çabuk ulaştılar) Ikisinin de ömrü fazla uzun sürmedi.
Zaten yıllardır stad yapmamalarını da anlamıyorum.
O dönem Cragnotti diye zengin ve güçlü başkanları vardı.
98-99 sezonunda son haftaya lider girip takıldılar ve Milan şampiyon oldu.
99-2000 sezonunda ise Juventus son haftaya lider girip yağmurlu havada deplasmanda takılınca Lazio şampiyon oldu.
98-2001 arası avrupanın en güçlü takımları arasındaydılar, gerçekten çok güçlüydüler o dönem.
Sonra 2001’de Sven Göran Eriksson bırakıp İngiltere milli takımının başına geçince bir daha götü toparlayamadılar.

lan temasın basiti mi olur? arkadan değerek dengesini bozuyor işte

şu galatasaraya gelmemek için deli olmak lazım

-en iyi turnuvalarda rekabet var
-dünyanın en güzel ve bağlantılı şehirlerinden biri
- mükemmel bir para
-aile ortamı
-taraftar ve stad atmosferi

kariyerin hafif sallantıda mı gel rehabilite ol, bulunduğun ülke ve takımda mutsuz musun gel sevgiye doy, çıkış mı arıyorsun gel yıldızlarla antrenmana çık göz önünde ol bayern yap

Son düzenleme:
İzledim maçı, hakem müthiş maç çıkardı. Helal.
Maçın başında verdiği penaltı yanlıştı bence

Bu müdahaleye çok basit diyor ise o penaltı kararıyla örtüşmüyor pek

İkisine de devam deseydi işte o zaman tam puandı

Yine de ''VAR verdi ben ne yapayım'' diyen ezik hakemlerden olmayıp cesurca kararının arkasında durduğu için ayrıca tebrik etmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt