GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan enginin modaretör kankası zata göre osimhen ts maçında sahada, en kötü kulübede. Kulübümüzün içinden çok ciddi birinden almış bilgiyi

Sinan enginin modaretör kankası zata göre osimhen ts maçında sahada, en kötü kulübede. Kulübümüzün içinden çok ciddi birinden almış bilgiyi
Osi kendisi ameliyat olacağım diye açıklamasını okumuştum yaw sosyal medyada

Bazı değişimleri yapmak için illa sezonu 13. bitirmemiz gerekmiyor mantık çerçevesinde düşünürsek.
Lemina sıfır tempo ile oynuyor. En başta oraya sağlam bir 6 numara alınmadığı sürece daha çok deplasmanda şut atmadan maçı tamamlarız. Herif 1 metrede top oynuyor son dönemde. 6 numaran kendi ceza sahası içine o kadar gömülürse rakibe karşılık verme ihtimalin zaten kalmıyor pek. Nelsson sonrası Davinson'a geçişimiz sonrası nasıl önde oynama etkinliğimiz direkt arttı ise oraya alınacak sağlam birisi de bu kadar ezilmememizi sağlayacak.

Kağnı hızında top oynayan bir başka orta sahamız daha var üstelik.

Torreira'nın her 2 ayda 1 ülkeme döneceğim diye tutturmasına filan girmiyorum bile.

Östersund'a elenmemizin akabinde Belhanda-Ndiaye-Fernando'ya geçiş sonrası tabanca gibi takım olmuştuk. Orta 3'lünün 3'ünü de değiştirmek zor olur ama net bir şekilde 2'sini değiştirmek gerekiyor. Birisi zaten normalde devre arası değiştirilecekti. Diğerini de milli takıma çağrılma ayağına 30-40'a paketlemek lazım para ediyorken.

Üçüde değişecek

Yoksa değiştrmeyen değişecek

Gelişerek değişemiyorsak değiştirerek değişeceğiz

Singo'nun kimyasının bize tuttuğunu düşünüyor musunuz? Ya da şöyle sorayım sağbek için Singo mu Boey mi?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boey geriye gitmiş gibi. Liverpool maçındaki oyununu beğenmedim. Singo ise savruk oynuyor, değişik özellikleri olsa da güven vermiyor. İkisi de değil sanırım

Sence konu Liverpool'a elenmemiz mi. Yoksa şut bile atmadan maçı tamamlamamız mı. Liverpool sen her şeyi doğru yapsan da sana yarım düzine gol atabilir iyi bir gününde.
Ama top oynamaya geldik, Juve maçı gibi olmayacak diyip o maçın daha bile kötü kopyasını oynayamazsın. Bari iyi kötü bir karşılık ver, taraftar gerçekten desin ki lan denedik ama gücümüz bu kadar, helal olsun. Orta sahadaki tüm defolara rağmen bu takım Liverpool deplasmanında max bu kadar mı oynayabilir yani. Total bütçesi 30'da 1'imiz olan Samsunspor da bu kadarını oynardı muhtemelen ki adamlar Barcelona ve Real'in yenemediği takımı yendi deplasmanda. Karabağ deplasmanda Newcastle'a 3-2 kaybetti (total skor ayrı), Bodo deplasmanda Inter'i 2-1 yendi vs vs. Her şeyde fakir edebiyatı yapmaya gerek yok. Yenileceksen de bari düzgünce yenil.
Yav sanki liverpoola nasıl elenirsin demiş kimse sut atmayı pozisyona girmeyi geç yav orta sahayı geçmedin. Bu oyun kabul edilecek bir oyun değil. Resmen utandım oynanan şeyden. Bu takım geride beklediginde defans yapamıyor. Kontra yapamayacak seviyede mi bu takım. 3 pas yapamadik biraz baskı yediğinde sudan çıkmış balığa dönüyor takim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt