GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav sanki liverpoola nasıl elenirsin demiş kimse sut atmayı pozisyona girmeyi geç yav orta sahayı geçmedin. Bu oyun kabul edilecek bir oyun değil. Resmen utandım oynanan şeyden. Bu takım geride beklediginde defans yapamıyor. Kontra yapamayacak seviyede mi bu takım. 3 pas yapamadik biraz baskı yediğinde sudan çıkmış balığa dönüyor takim.
CL'de alınan galibiyetlerin Okan ile alakası yüzde 2 filandır. Taraftar oynatıyor takımı iç sahada.
Bu söylediğim şeyin kanıtı deplasmandaki CL maçları zaten.
Ulan sormazlar mı adama madem her şey Okan'ın eseri, deplasmanda niye 3. lig takımına dönüyor diye.
Onların anlatımına göre iyi olan her şey Okan sayesinde, kötü olan her şey ise hebele hübele yüzünden.

Liverpool maçının tamamı düştü mü bir yerlere? İlk korner golünde korner öncesi de faul kokan bir pozisyon vardı. Bizimkilerin yaptığı "çalınmayan fauller" derlemelerine sanırım onu koymamışlar. Bir de o pozisyonu görmek istiyordum. Önemli olduğu için değil ama içimde kalacak. Zaten tekrarı falan verilmedi de...

Oooooo kafamiz cooook güzellll

Avrupada deplasman maci kazanan takim istiyoruz amirim, cok ṣey mi istiyoruz?
Bence bu deplasman olayı fenerlilerin çekememezlikten çıkardığı bir şey.

Frankfurt dışında hiçbir deplasmanı kazanamazdın.

Avrupa’da başarılıyız bu sene, deplasman, iç saha geçelim.

Şoyle bi baktim da ts çöp, goztepe eski göztepe, samsun da eski samsun değil. Osimhen olsa %100 alirdik bu maclari. Ama yine de kazanicaz

Deplasmanda kazanan takim olabilmek icin bir kere orta saha oyuncularinin hem teknik kapasitesinin yuksek hem 6-8 hizli oynamalari lazim.Suanki orta sahamiz lig icin yeterli Avrupa icin daha ilerisi icin yetersiz kaliyor.Yetersiz kaliyor derken Torreira Lemina Sara kotu oyuncular anlaminda degil deplasman maclarinda kontraya cikabilecek oyuncular gerekiyor.Donup dolasip ayni yere geliyoruz ama Gedson gibi oyuncu profillerine ihtiyacimiz var.

İstediğiniz herhangi 2 orta sahayı getirin clde çeyrek yine çok zor bunu kabul edelim öncelikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt