Ben de arenanın yüzü suyu hürmetine kazandığımızı düşünenlerdenim, hala ver apo'ya o işe yaramaz 20/1 tutan uzun topları ile barışa Osimhen'e atsın taktiği ile oynuyoruz, top şişirme'den irite oldum artık ve bunun dışında pek planımız yok neden olduğunu da bilmiyorum taktiksel bilgim iyi değil yorumlayamıyorum ama avrupa takımı gibi oynamıyoruz ona net eminim, sürekli bir anksiyete var ve panik halinde ileri şişirme durumu söz konusu başka bir olay örgüsü gelişmiyor. Bak en basit şu videodaki pas akışını gs'de en son ne zaman izlediğimi hatırlamıyorum bile. Bu postum okan hoca eleştirisi değil bir sistemi var bunu tutturdu eyvallah ama çok yavan ve basit geliyor. Şuna çok net eminim liver bologna gibi bir takımı bile bu kadar rahat eleyemezdi bizde yoğun bir anksiyete söz konusu sürekli el ayaklar birbirine dolanıyor hiç pas akışı kuramıyoruz. Sanchez bu yüzden çok canlı bomba gibi oynuyor adam boş top şişirmek yerine eksiltme üzerine oynamaya çalışıyor yoksa apo gibi alıp dikmeyi ya da taça atmayı babam da yapar.