- 17 Eylül 2018
- 20.626
- 23.516
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu macin oynandigi sene Realle oynamadik renkdas ama dediklerinde haklisin.Hikaye.. tamamen spontane gelişmiş bir hücum organizasyonu, bizim tarih boyunca bu şekilde bir oyunumuz olmadı, devamlı bu şekilde oynamamızı sağlayacak bunu sıfırdan öğretecek çapta bir hocamız da olmadı. Aynı sezon şamp liginde realden 2 maçta 10 gol yememiz bunun kanıtı zaten.
aci receteDr makul bişeyler söyle
Kesinlikle katılıyorum. Gerçekten bir 10 numaramız olsa başta Osimhen olmak üzere takımın hücumda çok daha güçlü olacağına inanıyorum.Seneye paranın çoğunu 10 numara mevkisine yakışacak bir oyuncuya harcayalım artık. Bu sene en büyük sıkıntıyı orada yaşadık, Yunusu koy cılız kalıyor, Sara eh işte, Sanede o sorumluluğu hiç alamadı. Mertens ne topçuymuş ilk2 sezon neler yaşatmış bize be.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maçtan 1 sene önce olabilir şamp liginde grupta oynayıp ağır tokatlandığımız. Aynı takım işte, aynı takım aynı cacık oyunBu macin oynandigi sene Realle oynamadik renkdas ama dediklerinde haklisin.
Bu Tolga Gül renkdasimiz büyük suç işlemiş gibi duruyorTargutay Plow
Bu Tolga Gül renkdasimiz büyük suç işlemiş gibi duruyor
Fandayk ve burunofernandezi 2 haziranda indiriyormuşuz
Hayırlı olsun
Bilmem twitterda gaasaraylı bir hesapta gördüm ama kimdi unuttum, şahsen ben istemem tipinden kaybediyorBrunonun habrri var mı bundan
Brunonun habrri var mı bundan