GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hikaye.. tamamen spontane gelişmiş bir hücum organizasyonu, bizim tarih boyunca bu şekilde bir oyunumuz olmadı, devamlı bu şekilde oynamamızı sağlayacak bunu sıfırdan öğretecek çapta bir hocamız da olmadı. Aynı sezon şamp liginde realden 2 maçta 10 gol yememiz bunun kanıtı zaten.
Bu macin oynandigi sene Realle oynamadik renkdas ama dediklerinde haklisin.

Olay sadece orta saha değil. Ne BAY ne de Osimhen'in top teknikleri çok iyi değil. Top saklayamiyoruz. Orta saha da eklenince daha çok göze batıyor.
Sadece fizikli orta saha alsan da yetmiyor. Hem fizikli olacak hem ortalama üstü tekniği olacak vs vs çok pahalı. Top tekniği ve fiziği iyi kanat desen 60 milyondan başlıyor. Ya para vereceksin ya da gençken bulacaksın. Bir nevi kapana kısılmış gibiyiz.
Yine de yerimizde saymaya gerek yok.
Bize 7 yıl önceki Lemina lazım. Gerektiğinde topla 2 - 3 kişinin arasından çıkacak ve rakibin düzenini bozacak.
Bir de artık 10 mu dersiniz hücumcu 8 mi dersiniz bilmiyorum ama oraya da birisi lazım. ( burada Hakan'i eskisi gibi düşünebilirler )
En kötü ilk 11'e 6 ve 10, Osimhen yedeği + yedek kanat lazım.
Davinson + Abdulkerim ile devam ederiz gibi.

Seneye paranın çoğunu 10 numara mevkisine yakışacak bir oyuncuya harcayalım artık. Bu sene en büyük sıkıntıyı orada yaşadık, Yunusu koy cılız kalıyor, Sara eh işte, Sanede o sorumluluğu hiç alamadı. Mertens ne topçuymuş ilk2 sezon neler yaşatmış bize be.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle katılıyorum. Gerçekten bir 10 numaramız olsa başta Osimhen olmak üzere takımın hücumda çok daha güçlü olacağına inanıyorum.

uğurcan
singo davinson dijk jacobs
torreira thuram
sane bruno barış
osimhen

boey ozan apo eren
nhaga lemina
? yunus ?
?

Tottenham küme düşmesi kesin gibi, Tudor hocam affetmez, şimdiden oyuncu yoklamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt