GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barca'da para sıkıntısı varken nasıl olacak ki?

İmkanı yok gecen sene dilencilikle kiralık oyunculari alabildiker anca inaki williams icin 80 milyon isteyince bilbao yüzsüzce bilbao tarafını suçladılar, osiyi tepe 5 takim disinda manu para saçan dengesiz kulüpler anca alabilir çünkü bonservis geçtim 21 milyon net maasi verecek kulüp cok az

Galiba Olmo için extra loca veya kombine satmışlar idi.
Eğer sadece 1 - 2 oyuncu alacaklar ise yine aynı yöntemi deneyebilirler.

İmkanı yok gecen sene dilencilikle kiralık oyunculari alabildiker anca inaki williams icin 80 milyon isteyince bilbao yüzsüzce bilbao tarafını suçladılar, osiyi tepe 5 takim disinda manu para saçan dengesiz kulüpler anca alabilir çünkü bonservis geçtim 21 milyon net maasi verecek kulüp cok az
Osi büyük liglerde oynamak için maaşında indirime gider bir de bizde 16+5 alıyor. Bahsettiğin kulüplerde de büyük oyuncularla imaj hakkı vb. gibi ekstra anlaşmalar oluyor. Manu, PSG, Real Madrid, Bayern gibi kulüpler ihtiyaçları olduklarını düşünürlerse bonservisini karşılamayı göze alırlarsa Osimhen'i ikna ederler. Barca bonservisini karşılamayı göze alamaz maaş konusunda bir yolunu bulur yoksa bir şekilde. Bana biraz da Luis Enrique'nin de durumuna bağlı olacak şekilde PSG alabilir gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt