Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 20.994
- 18.927
- 1.648
fotospor 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırasıyla Gaziantep Ankaragücü Karagümrük Kayseri Şikespor Başakcity Alanya Kasımpaşa Pendik Trabzon maçı var hangisi aynı maçta Eray dostumYav aynı maçta 2 tane hata var +2 +2 diyip+4 yapmış şöyle salak hesaplara prim vermeyin kollandilar evet ama bu sayfa tam andaval
Bir daha içeri alırlar o halde yaza doğru..fb de ortalık karışacak gibi steve seçimden vazgectım 1 yıl daha devam edecem demiş ,humeyni çıldırmıştır muhtemelen
2 kere Karagümrük maçı var biri güven Yalçın pozisyonu bir tanesi tadic el olanSırasıyla Gaziantep Ankaragücü Karagümrük Kayseri Şikespor Başakcity Alanya Kasımpaşa Pendik Trabzon maçı var hangisi aynı maçta Eray dostum
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Hakan ÇalhanoğluOzan Kabak ve Zeki Çelik gibi çok önemli kaliteli yerli oyuncular serbest kalacakken bu fırsatı kaçırmamak lazım kesinlikle, tarihin fırsatı yerli oyuncuları küçük görmemek lazım mutlaka çözmek lazım 10+4 kuralından dolayı Okan hoca da kalacaksa çok genç oyunculara şans vermeyeceğimiz için iyi yerliler kıymetli
KG maçında sadece el pozisyonu var yav bidaha izledim yine göremedim ben onu2 kere Karagümrük maçı var biri güven Yalçın pozisyonu bir tanesi tadic el olan
Sallai'yi bu formuyla 15'e, Singo'yu da 40-45 civarına satabiliriz kanımca. İkisinden 60m Euro kazanıp Boey, Zeki, Arda Okan üçlüsüyle yola devam edilebilir. geriye de 40m Euro gibi bir para kalır üst düzey oyuncular alabilmek için.Zeki Çelik geliyorsa ki bence gelmesi mantıklı Sallai sezon sonu satılır. Singo'nun satış durumu Boey'in alınıp alınmayacağını belirler. Ozan Kabak keşke olsa. Hakan Ç. sezon sonu artık gelecek gibi emareler o yönde. Ferdi+ Can Uzun alınması mümkün oyuncular değil şu an. Mert Kömür de yedek için pahalıdır. Barış'ın gideceği çok yüksek ihtimalken yerli kanat olarak Aral Şimşir, Başar Önal belki denenebilir rotasyona.
Dortmundlu jürasi nin 30a serbest kalma maddesi varmış osiyi 150ye satıp alak
Fabrizyo herkes için geçerli demişti öyle hatırlıyorum35 diyorlar, ve bu madde tek Real Madrid, Liverpool, Barca gibi takimlar icin gecerliymis. Taraftarlari ondan araplar gelsede 50 falan koparsak diyorlar.
BILD ve diger alman kaynaklari vs Fabrizio o zaman. Yazin gittigi an hangisi dogruyu söylüyor görürüz.Fabrizyo herkes için geçerli demişti öyle hatırlıyorum
Hatta yerine asslaniyi düşünüyolarmış
İzleyecek maçta yok, çok sıkıcı.