Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 15.606
- 21.688
- 2.393
Napcan 35 yaşında ki adamı. Sende düşmanlık yapcam diye yapmadığın kalmadı yeni haterin osimhen miDortmundlu jürasi nin 30a serbest kalma maddesi varmış osiyi 150ye satıp alak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napcan 35 yaşında ki adamı. Sende düşmanlık yapcam diye yapmadığın kalmadı yeni haterin osimhen miDortmundlu jürasi nin 30a serbest kalma maddesi varmış osiyi 150ye satıp alak
Felaket düstüDortmundlu jürasi nin 30a serbest kalma maddesi varmış osiyi 150ye satıp alak
Giurassynin 35 yaşında olduğunu ispatlamazsanNapcan 35 yaşında ki adamı. Sende düşmanlık yapcam diye yapmadığın kalmadı yeni haterin osimhen mi
Nesi düşmüş la son 3 maç 96 dakika 2 gol yazmışFelaket düstü
Uyku sersemj yanlış bakmışım helal et ustaKG maçında sadece el pozisyonu var yav bidaha izledim yine göremedim ben onu
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Bu da gsli olmuş serhat gibi
Bu da gsli olmuş serhat gibi
hojlund olsun genç adamlar alalım biraz. Gyokeres de 2 senede perte çıkar okanballa. Pivot forvet bizim lige daha iyidir.Osimhen giderse direkt Gyokeres veya Hojlund.
Dua edelim de ölücü takımlar yerine Manu veya Arsenal istesin.
Ikisi de olur. Gyokeres bence minimum 5 sene katkı verir. Gerçi dedikodulara göre hedef Sorlothhojlund olsun genç adamlar alalım biraz. Gyokeres de 2 senede perte çıkar okanballa. Pivot forvet bizim lige daha iyidir.