Salih Salihoğlu
Tecrübeli Üye
- 29 Ocak 2024
- 6.807
- 5.469
- 568
Şunun güzelliğine bakın 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi. Adidas'ın eski amblemine dönmesi daha iyi olmuş bu arada.Şunun güzelliğine bakın
Sokuk kendini yakmışsın bari çocuğu çıkar bu cendereden
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Kimin için iyiErnest muçi ile ilgili yi haberler varmış.
Bİzim için tabi ki yav ödem varmış bacakta, büyük iht oynayamaz bizim maçtaKimin için iyi
Oynayacak diye haberler var twitterda o yüzden sordumBİzim için tabi ki yav ödem varmış bacakta, büyük iht oynayamaz bizim maçta
Ödemle birlikte azcık da kanama varsa oynayamaz diye düşünüyorum ama bilemem tabi. Oynamazsa, olai de yokken çok büyük avantaj olur bize.Oynayacak diye haberler var twitterda o yüzden sordum
Benim rüyalar
Kreatiflik yaklasik 7-8 senedir az. Gecen sene yan toplarla bayagi gol bulduk bu sene sigirpress ile. Bir iki sistem disina cikabilen bir takim degiliz olmayacagiz da.Bekler hücum katkısı veremez
Os yine yol geçen hanı olur
Kreatiflik çok az
Takım bütünlüğü yok
Parçalar birbirini tamamlamıyo
Gelişigüzel yapim bi tane
Uğurcan
Cancelo sançez vvd jakobs
Palacios gedson
Pino brunofer zaccagni
Osi
İdareten kurdum ya nerdeyse her gün farklı bi kadro yazıyorumKreatiflik yaklasik 7-8 senedir az. Gecen sene yan toplarla bayagi gol bulduk bu sene sigirpress ile. Bir iki sistem disina cikabilen bir takim degiliz olmayacagiz da.
Senin kadrona bakarsak, 30+ topculari ve muzmin sakatlari doldurmussun. Cancelo 31 yasinda arabistan liginde bile dolu mac kacirmis. Bubsezon oynamadigi halde Barca'da bile sakatlanmis. Keza Palacios da oyle. Okan'in gitmeyecegini varsayarsak yuksek tempo isteyen hocanin takiminda sakatlara onbirde yer vermenin anlami var mi? Ayrica Gedson askin tahminen ne zaman son bulur? Pino kim? Zaccagni Lazio'lu ilan ise Yasin Oztekin geri gelsin daha iyi. Kaldi ki Italyanlar bu topraklarda pek tutmuyor. Ayni sekilde portekizliler de. Fernandes ozel bir topcu desen bile olmayacak duaya amin demek.