GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu gene herşeyi itiraf etmiş

"Biz bir şeyler yapmaya başlayınca, rakip takımlarla istişare ve bundan faydalı Fb çıkacak" bu açıkça şike veya teşvik primi söylemi değil mi şimdi? Böyle bir açıklamadan sonra bu konuda normal bir ülkede hem federasyon hem de savcılar bu konuda soruşturma açardı.

"Biz bir şeyler yapmaya başlayınca, rakip takımlarla istişare ve bundan faydalı Fb çıkacak" bu açıkça şike veya teşvik primi söylemi değil mi şimdi? Böyle bir açıklamadan sonra bu konuda normal bir ülkede hem federasyon hem de savcılar bu konuda soruşturma açardı.
Valla ben anlamda cikaramadim ne demek istiyor hic birsey anlamadim.

Delirecem, börekçideyim ve garson diyor ki şerefsizim şu milli takımın hocası olsam final oynarım, Galatasaray’da olsam şampiyonlar ligini alırız, hoca moca değil bunlar

Şimdi kalktım börekçiden. Keşke gidip sorsaydım gsc nickin ne bro diye

O garson benim, söyleseydin böreği beleşe verirdim

Üzülüyorum Erden Timur'un nasıl hapse atıldığını hatırlayınca, bunun gibi insanların ise böyle açıklamaları rahat rahat yaptığını görünce.

Kim bilir arka planda ne illegal işler dönüyor.
Hakkıyla para kazanan biri çıkıp milyonları dağıtmak bir yana dağıtıyorum diye şov yapmaz zaten. Böyle saçmalamaz. Fb'yi de iyi kullanıyorlar kalkan gibi.

Embesil taraftarları bunu anlamaz. Fayda görüyorlar diye sevinirler daha.

Biri de villa villa diye tutturdu, kim bilir oradan nasıl çıkarı var.

Mevcutta futbolda hiç bir vasfı olmayan biri rakip takımlarla ne istişare eder ve bundan Fb nasıl fayda sağlar?
Düşük zekalı işte bu sayede kerem olayını kapatacağını zannediyor diğeri düşük zekalı da tff'nin başında o da oyunculara villa vererek yasak olan projesine onay almaya çalışıyor.

1775123384907.webp

Doğru mu acaba? Doğruysa geçmiş olsun. Çok önemli bir isim maça yetişmesini umuyorum yetişir herhalde.

Kosova maçı dönüşü çünkü oyuncular eğlencedeydi. Sonra üşüttüğü için grip olabilir ama maçta oynar diye tahmin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt