GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi
Lemina
Torreira
Lang
Aspirilla
Sallai
Jakobs

belki Davinson ve Singo

çok ciddi revizyon lazım ayrıca tabi Okan hoca da gitmeli
bahsettiğin admları doğru kurgu ile her türlü maximum verime çıkarabilirsin.

Önce neşteri doğru yere vurmak lazım.
Kanatlardan top taşıyamıyorsun, orta sahadan oyun kuramıyorsun, stoperde her fizikli adam geldiğinde götü başı ayrı dağıtan bir oyuncun var.

Yerli temizliği olmadan yabancı kıyımı yapılsın muhabbetine de gerek yok. Yabancılar için öncelikle takımın kondisyon kalitesini yukarı çekmelisin. Yeri geliyor osimhen gibi bir herif bile kayboluyor çoğu maçta.

Sorun isimlerden bağımsız. Lemina dediğin adam geçen sene premier ligde şov yapıyordu. Sara dediğin adam championshipte kondisyonu en yüksek adamlardan biriydi.
Yunus lan yunus bi gitti bir geldi nasıl fark ettirdi gördük.

Takım şut çekemiyor dayı şut. İsimden bağımsız güç yok adamlarda.

Sonra dönüp geliyoruz icardi şöyle, torreira daha fazla koşmalı. jakobs gitsin.

Takımın maç boyu 2 taktiği var osimhen fırsat kovalasın, barış çıksın top taşısın. 2. bir plan yok atak yaparken. Bu da sürdürülebilir değil zaten.

Mallık burada başlıyor.

Unutun gitsin abi odaklanıp önündeki maçı kazanacaksın olay bitecek 1 ay sonra da ona buna hamsi klibi atar taşşağı geçersin. Şampiyon olduğun gece ai ile karadenizde hamsinin tutulduğu klip yaparsın bunların camia mal olduğu için kudurur zaten.

Devre arası bi tane adam gibi transfer yapamayan yönetimden full kadro kurmasını bekliyoruz ha? Orta sahaya bir tane first class playmaker alacaklardı hepsi bu. Olursa bir tane de yedek forvet. Saçma sapan yok Aspililla yok Lang. Sanki kanat lazımdı takıma.
Kanat lazımdı elbet. Yedek kanat oyuncumuz bile yoktu.

Çok net

Icardi, sane, sanchez, torreira yollayacaksın

1 değil 2 ortasaha alacaksın, bozan tipler değil oyun kuran tip olacak ikisi de
Sanchez ve Torreira
Düşüyorlar ama mücadelelerinden şüphe etmiyon. Bir şekilde katkı veriyorlar haksızlık etmek istemiyorum. Ama sana ve İcardi acilen yollanmali. Yakismiyorlar bu güzel takima

Nagelsmann ve Pepin bir hocanin 3-4 senelik ömrü var dedigini hatirliyorum. Ondan sonra genelde ayni seyleri anlatirsan ve asiri degisiklige gitmezsen oyunculara ulasmak git gide zor oluyormus, cünkü ayni seyleri insan 150. kere duydugu an artik o dediklerin sey fazla etkili olmuyormus. Ondan ya hoca zamani geldi diye gitmesi yada takimin o dönemin icinde hep iyi bir kismini degistirmek mantikli diyordu.

Yazin hem hoca hem takimin iyi bir kismi gitmeli bence. Icardi, Sanchez, Torreira en bastan. Ilk herif bitik diger ikiliyide artik zamaninda ugrama vakti geldi. Bunu genelde beceremiyoruz ve bana kalsa Sanchezi gecen yazin bile yollardim. Hele böyle para cheat kodu bulmusken.

Sane, Singo, Sallai ve kendileri gitmeyi ister diye Baris ve Sara icin iyi teklifler gelirse satilabilir.

Kiralik giden oyuncularida menajerin birine komisyon yedirip iyi fiyatlara satsak, baya iyi gelir elde etmis oluruz ve ciddi maas bütcesi acilir.

Torreira - Lemina ikilisi olmuyor bu nu ne zaman anlayacagiz? Hele sara olmadiginda komple patliyoruz pas dagitan yok diye

Nasıl yattım nasıl kalktım bilmiyorum baş ağrısı haftamızın içine ettiler. Sene sonu çok oyuncu gitmeli. Toreira yunus icardi kesinlikle sene sonu 3 5 ne kazanırsak kar. İcardi zaten sözleşmesi bitiyor. Yunusa güvenip 10 numara almazsan zortlarsın. 37 yaşındaki mertensi arar olduk. Okan burukun tek taktik sığır presi sahada başlatan mertensti gidince saha içi lidersiz kaldı. Seneye kesinlikle net bir 10 numara alınmalı net

Sezon bitip transfer sezonu başladığında ilk haber yönetim dünya kupasının bitmesi bekliyor. Çünkü alınacak oyuncular dk oynuyor ve transferi şimdilik düşünmüyorlar olacak. Bakalım ilk kim sıkacak bu haberi
Çıkar kendileri söyler öyle trol muhabirlere bırakmazlar. Simitçi Çıkar alacağımız oyuncular yıldız ve dünya kupasında diye. Biz de yeriz maalesef

takimi degistirmeye gerek falan yok

gidip stopere Saliba Pacho orta sahaya Vitinha Rice Valverde ileriye Yamal Vini Jr. alsak oynayacagimiz top belli

seviye atlamak istiyosak yapmamiz gereken sey belli

eldeki kadrodan alacagimiz maksimum oyunu aliyor muyuz sanki de kadrodan dolayi tikaniklik yasiyoruz diyelim

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

"Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 28. haftasında, sahamızda oynadığımız ve 2-1 galip geldiğimiz Galatasaray karşılaşmasının ardından, futbolcumuz Onuralp Çakıroğlu ile Galatasaray futbolcusu Abdülkerim Bardakcı arasında yaşananlar nedeniyle açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Karşılaşma sonrasında takımımızın galibiyet sevincine eşlik eden müzik sırasında futbolcumuz Onuralp Çakıroğlu, takım arkadaşlarıyla birlikte bu coşkuya ortak olmuştur. Bu esnada Galatasaray futbolcusu Abdülkerim Bardakcı, oyuncumuza yönelik olarak “Kaç yaşındasın lan sen” ifadeleriyle sözlü sataşmada bulunmuştur.

Futbolcumuz, söz konusu provokasyona karşılık vermemiş, yalnızca rakip oyuncuya soyunma odasına gitmesi gerektiğini işaret etmiştir. Buna rağmen ilgili futbolcu, sözlü sataşmasını sürdürmüş ve ardından oyuncumuza yönelik fiziki müdahale girişiminde bulunmuştur.

Herhangi bir provokatif davranışta bulunmadığı açıkça görülen ve yalnızca galibiyet sevincini yaşayan futbolcumuza yönelik bu yaklaşımı şiddetle kınıyoruz.

Futbolcumuzu hedef alan bu davranışların yanı sıra, olay sonrasında sosyal medyada oyuncumuz hakkında yapılan çirkin ve kabul edilemez paylaşımları da en güçlü şekilde kınıyor; konunun takipçisi olacağımızı ve sorumlular hakkında gerekli hukuki süreçlerin başlatılacağını önemle vurguluyoruz."

18 takimli ligte kulübün hakkını savunmayan oyuncularını hocasini korumayan tek takımız

Son düzenleme:
Okan hocaya ayılıp bayılmıyorum ama eğer gönderilirse yerine gelecek kişi özenle seçilmeli. Gidip de Gençler veya Antep maçına 8 defansif adamla çıkacak teknik direktör gelmesin.

Acaba kac para almis bunu yazmak icin?

"Fenerbahce’s summer window was deemed a success, bringing in players such as Ederson, Marco Asensio, Milan Skriniar and Jhon Duran on a limited budget."
"In some cases, including Skriniar, Asensio and Duran, Ozek’s charm and relentlessness to sign them meant they accepted lower salaries to force a move through."

her koldan her yerden saldırıyorlar itibarsızlaştırma, karalama, yalan, algı ve hiç bir şekilde karşılık vermiyor veremiyor yönetim..
en çok bu canımı sıkıyor

Ugurcan Cakir ile beraber ts den oyuncu transferi tamamen bitirilmelidir.O kulube 1 kurus dahi kazandirilmamalidir.Zaten senin capin belli 4.buyuksun hicbir zamanda 3 olamayacaksin.36 milyon eurolar felan kazananinca kendilerini birsey sandilar.Birakin aclikdan nefesleri hamsi koksun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt