GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş selam, bence böyle kökten değişimlere gerek yok. Böyle değişiklikler de iyi sonuç vermez genelde. İyi takımız iyi bir sezon geçiriyoruz. Takımda 1-2 tane problem var ve bunları da yazın düzeltiriz.

2-3 bölgeyi güçlendirip
1-2 isimle de vedalaşmak yeterli olacaktır bence
Yeterli filan olmayacaktir yapilanma sart

Ugurcan Cakir ile beraber ts den oyuncu transferi tamamen bitirilmelidir.O kulube 1 kurus dahi kazandirilmamalidir.Zaten senin capin belli 4.buyuksun hicbir zamanda 3 olamayacaksin.36 milyon eurolar felan kazananinca kendilerini birsey sandilar.Birakin aclikdan nefesleri hamsi koksun.
Ts'den aldığımız oyunculardan fayda görüyoruz. Ts'den oyuncu almasak da bir bahane bulurlar zaten. Örneğin Nhaga transferinde olduğu gibi. O transfer olalı 2 ay oldu şimdi bahane yaptılar.

Sorun topçu almak değil, bunlara para kazandırmak da değil. Sen bunlara 30 milyon kazandırmasan da yine böyle olacaklar. Komple şehir olarak sorunlular. Fb ile saha olayları yaşarlarken de söz konusu Fb olduğu için nefretimiz oraya kayıyordu ama her zaman terör estirmeyi destur edinmiş bir takım ve taraftara sahipler. Toplum olarak sıkıntılılar.

Bunlara olta atma, balık paylaşma falan hak ettikleri şeyler aslında.

Uğurcan'a veda açıklamasında teşekkür eden başkanları aylar sonra maç haftası çıkıp hedef gösteriyor, resmen hain damgası vuruyor, ortamı bile isteye geriyor, bir yöneticimiz çıkıp kendi taraftarına şirin gözükmek için bu maçı mı bekledin, asıl bu provoke etmek hadsiz diyemiyor.

Sezon bitip transfer sezonu başladığında ilk haber yönetim dünya kupasının bitmesi bekliyor. Çünkü alınacak oyuncular dk oynuyor ve transferi şimdilik düşünmüyorlar olacak. Bakalım ilk kim sıkacak bu haberi
Okan buruk herkesten önce söyler bunu😀

Kocaeli, Konya, ts, Frankfurt, Liverpool, Juve deplasmanları artı süper kupa maçı bu sene futboldan soğuttu beni.

Siz adamı kanser edersiniz lan!
Alanya maci vardi birde ilk yari. Yendik ama en rezil maclardan. Bütün maclar yetersiz futbol, bakma lideriz ama birsey oynadigimiz yok. Digelerin kötü olmasindan sampiyon olabiliyoruz, bakalim bu senede tutacakmi bu. Zor cünkü 3 senedir biz kendimiz en kötüsünü oynuyoruz, birde var ve hakem faktörü. Zor gercekten.

Son düzenleme:
Seneye Lemina stoper ve 6 numara rotasyonunda olur. Yerine hareketli füleli bir oyuncu alırsın, 10 numaraya da direkt kılçıksız sezon içerisinde 10 gol 15 asist yapacak bir oyuncu çekersin Asensio misali.

Sanchez ve Apokerim'in yanına alabiliyorsan Ozan Kabak'ı alırsın.

Osimhen'in de arkasında bekleyebilecek bi oyuncu çekersin Onachu misali.

4 oyuncuyla bu takımın her şeyi değişir zaten.

Yanına taktisyen yardımcı hocalar almazsa bir b.k degismez

Ben sana şu kadar diyeyim, bu takımın net 1 tane ekstra antrenöre ihtiyacı var. (başka ihtiyacı yok demek değil bu, öncelik demek istiyorum) Duran top antrenörü. Bugün en büyük takımların bile silahı haline geldi. Artık en zikindirik takımlar bile toplu savunmada iyi iş çıkartıyor, maçları duran toplarla çözüyorsun çoğu kez.

Bu sene bizim bu duran top beceriksizliğine rağmen ŞL'de son 16'ya kalıp ligde hala 1. olmamız bana göre akıl alacak iş değil, saçmalık yani.

Yapılanmadan kastın ne brolayn

4 sene üst üste şampiyon olan takımı yıkıp yenisini kurmanın ne manası var

2-3 mevkiyi değiştirmek niye yetmesin?
En azindan Sane ve Icardi'den cikip onlarin maasina giden parayla ilk onbir icin bir stoper, bir sag kanat, bir AM, ayrica sag bek ve stoper yedegi alinmasi gerektigini dusunuyorum. Ayriyetten kiraya verilmek uzere genc ve yerli bir kaleci lazim. Lemina/Torr/Sara uclusunu Nhaga ile desteklemeye devam etmeli bir sene daha. Gokdeniz, Eyup tutulmayacaksa onlar da yenilenmeli.

En azindan Sane ve Icardi'den cikip onlarin maasina giden parayla ilk onbir icin bir stoper, bir sag kanat, bir AM, ayrica sag bek ve stoper yedegi alinmasi gerektigini dusunuyorum. Ayriyetten kiraya verilmek uzere genc ve yerli bir kaleci lazim. Lemina/Torr/Sara uclusunu Nhaga ile desteklemeye devam etmeli bir sene daha. Gokdeniz, Eyup tutulmayacaksa onlar da yenilenmeli.

Selam renktaş, yau zaten bunlar olacaktır veya bu minvalde şeyler. Ben de 2-3 bölgenin direkt değişmesi + birkaç tane de yeni genç yerli transferi yapılmasından yanayım.

Doğukan Kanaryacığın kast ettiği şey komple takımı sil baştan yapmak. Atıyorum Uğurcan-Osimhen falan harici 2-3 kişi kalsın herkesi dehleyelim yenileri gelsin komple.

Selam renktaş, yau zaten bunlar olacaktır veya bu minvalde şeyler. Ben de 2-3 bölgenin direkt değişmesi + birkaç tane de yeni genç yerli transferi yapılmasından yanayım.

Doğukan Kanaryacığın kast ettiği şey komple takımı sil baştan yapmak. Atıyorum Uğurcan-Osimhen falan harici 2-3 kişi kalsın herkesi dehleyelim yenileri gelsin komple.
O da bir dusunce

yau bu yönetimin sil baştan kadro kurma şansının ya da yapabileceğinin diyeyim inanıyor musunuz

namümkün böyle bir şey

biz bu kadroyu kurarken torreira gibi bi adamı 6-7 milyon euroya aldık.

bugün bize torreira katkısı verecek bir adamı 20-25'e alabileceklerse öpüp başıma koyarım

apokerim konya'dan üç kuruşa geldi
sanchez'i 8 milyona çektin
torreira 6 milyon
barış dürüm döner parasına geldi
icardi'yi bile kiralık getirdin sonra 10 milyon euro bonservis ödedin
mertens'i cüzi paraya getirdin

vs vs

yau bu yönetimin sil baştan kadro kurma şansının ya da yapabileceğinin diyeyim inanıyor musunuz

namümkün böyle bir şey

biz bu kadroyu kurarken torreira gibi bi adamı 6-7 milyon euroya aldık.

bugün bize torreira katkısı verecek bir adamı 20-25'e alabileceklerse öpüp başıma koyarım

apokerim konya'dan üç kuruşa geldi
sanchez'i 8 milyona çektin
torreira 6 milyon
barış dürüm döner parasına geldi
icardi'yi bile kiralık getirdin sonra 10 milyon euro bonservis ödedin
mertens'i cüzi paraya getirdin

vs vs
Tabi ki 10-15 senede bir boyle transformasyonlar gerekiyor. Ama daha once de demistim. Gecen iki sene de kendi enflasyon canavarimizi yarattik. Ama yatirim yapmadan gelirlerini yukseltmen zor. Yapilacak sey bunu surdurebilir bir dengeye koyabilmek. Ayrica ben cogunun aksine boyle yenilgilerin hayirli oldugunu dusunuyorum. Yerel ligde zorlanmadan Avrupa'da basari gelmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt